Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Του είναι εντελώς άγνωστος!!! Δεν τον είδε… δεν τον ξέρει!

Όχι, όχι, δεν αφορά το Δήμο Ζίτσας, ούτε τον Πλιάκο, αφορά τον…
    Πολλά και διάφορα ειπώθηκαν κατά τη...
συνεδρίαση για το χωροταξικό πλαίσιο της Ηπείρου.
    Μεταξύ των οποίων και για το ρόλο του Μετσόβου που σύμφωνα με τους μελετητές «αποτελεί πόλο ανάπτυξης» λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του!
    Και φυσικά στην παρατήρηση αυτή, δεν έλειψαν τα μουρμουρητά με ... νόημα μέρους των παρισταμένων οι οποίοι σημείωναν ότι το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Μετσόβου είναι ότι αποτελεί τον τόπο καταγωγής του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη...
    !!!!!! Και ο μελετητής στην παρατήρηση αυτή έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν... γνωρίζει τον Περιφερειάρχη ή τον τόπο καταγωγής του !!!!!!!!!

Η απορία…
    Αφήνοντας τους παριστάμενους με την απορία: Καλά, φτιάχνει χωροταξικό για την Ήπειρο και δεν έτυχε να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη? Έστω για να γνωριστούνε βρε αδερφέ, αν όχι (το αυτονόητο) να μάθει τις απόψεις του για την ανάπτυξη του τόπου τα επόμενα 30 χρόνια!



Ο Δήμος Ζίτσας…
    Ποια ανάπτυξη, ποια πρόβλεψη? Εδώ ο μελετητής δεν γνωρίζει τον Καχριμάνη, τον Πλιάκο θα ξέρει? Α, ναι ξεχάσαμε: Επέκταση της ΒΙΠΕ, βιολογικός, λυματολάσπη κλπ, κλπ, κλπ…. Ευχαριστούμε θερμά κ. Περιφερειάρχα!!!



Πηγή: epiruspost