Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Παίζοντας και αλλάζοντας την αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας!

Μια πρωτοπόρα πρωτοβουλία της ομάδας YChoice. Όταν οι γονείς “βάζουν τα γυαλιά” στο Δήμο Ζίτσας. Δείτε όλες τις φωτογραφίες!!!
    Όλοι κλήθηκαν να ''λερωθούν'' ζωγραφίζοντας με τους ξεχωριστούς μικρούς μας φίλους!!! 
    Το περασμένο Σαββατοκύριακο τα ίδια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κάτι που τελικά αφορά όλους μας, στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας. 
    Μια σειρά από...
επιδαπέδια - επιτραπέζια παιχνίδια στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας δίνουν πλέον τη δυνατότητα σε μαθητές όλων των τάξεων να γυμναστούν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα τους κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους. Γιατί η πνευματική τους καλλιέργεια είναι η πραγματική μας ελπίδα! 
    Άλλη μία δραστήρια ημέρα στο ημερολόγιο των σημαντικών αναμνήσεων. Εκεί που ανατρέχουμε όταν θέλουμε να γλυκάνουμε την καρδιά, να νιώσουμε ότι τελικά δεν είμαστε μόνοι, ότι αυτό που κάνουμε επηρεάζει τελικά τα πάντα γύρω μας. Εμείς επιλέγουμε το βαθμό και τον τρόπο …
    Οι γονείς που συμμετείχαν ένιωσαν δημιουργικοί και έκαναν ένα μεγάλο δώρο στα παιδιά τους. Εκείνα με τη σειρά τους έβαψαν με πινέλα σε μεγάλη επιφάνεια, συνεργάστηκαν και προσπάθησαν για έναν κοινό στόχο ο οποίος θα αφορούσε όχι μόνο τα ίδια αλλά και τους φίλους τους. 
    Οι δάσκαλοι σύντομα θα έχουν κάποια “βοηθήματα” στο εκπαιδευτικό τους έργο. Η αυλή του σχολείου γίνεται πιο όμορφη, οικογένειες με μικρά παιδιά θα έχουν λόγο να την επισκεφτούν … και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις δεν σταματάνε εδώ! 
    Xωρίς την ενεργητικότητα της ομάδας YChoice  και της Φένιας Τσώρου, χωρίς τη συγκατάθεση του Διευθυντή κ. Κώστα Παπαγιάννη και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου δεν θα είχε ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια. Μεγάλη έκπληξη και χαρά ειδικά για τα μικρά παιδιά ήταν το δώρο για τους συμμετέχοντες στην εικαστική εργασία ... πίτσα για όλους από το PIZZA HOUSE στην Ελεούσα!!!!