Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Οχυρωματικά έργα στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας, το θωρακίζουν με τόνους μπετόν!!!

ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΙΑΚΟΥ! Τσιμέντα – τσιμέντα – τσιμέντα! Οι εταιρείες έτοιμου σκυροδέματος και ο εργολάβος θα “τρίβουν τα χέρια τους” με ικανοποίηση και θα ευγνωμονούν το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο, μπορεί να τον βάλουν και κορνίζα στο γραφείο τους!!!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    «Ο ρε μάνα μ΄ τσιμέντα που κοπανάει ο Πλιάκος στην πλατεία» είναι μια συνηθισμένη φράση που ακούγεται στα καφενεία της Ελεούσας και άλλων χωριών, από δημότες που βλέπουν τα οχυρωματικά έργα(;) με τα τεράστια πανύψηλα χοντρά τσιμεντένια τοιχία γύρω από το Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας.
    Τα ψηλά και χοντρά μονομπλόκ με τα τεράστια πέδιλα που “περικυκλώνουν” το Δημαρχείο, ασφαλώς τρώνε...
τόνους και τόνους, κυβικά επί κυβικών τσιμέντα και είναι λογικό οι εταιρείες έτοιμου σκυροδέματος και ο εργολάβος να “τρίβουν τα χέρια τους” με ικανοποίηση και θα ευγνωμονούν το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο, μπορεί να τον βάλουν και κορνίζα στο γραφείο τους!!!
    Μπορεί το έργο να γίνεται με μελέτη, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που το χαρακτηρίζουν “αμελέτητο” καθώς τσιμεντοποιεί την πλατεία του νέου Δημαρχείου. 
    Η ανάπλαση της πλατείας λένε οι δημότες ότι δεν πρέπει να γίνεται για να τσιμεντοποιηθεί και να “θησαυρίσουν” οι τσιμεντάδες και οι εργολάβοι, αλλά για να δημιουργηθεί ένας χώρος πρασίνου και ψυχαγωγίας.