Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αντίθετο στη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης το Επιμελητήριο Ιωαννίνων…

Γιάννης Μήτσης: «το παζάρι είναι αίολο και από τυπικής πλευράς όταν σήμερα έχουν εγκατασταθεί οι παράγκες και ο Δήμος Ζίτσας αύριο 01/09/2015 έχει διαγωνισμό για την κατασκευή τους»
    Αντίθετο στη διεξαγωγή εμποροπανήγυρης από το Δήμο Ζίτσας είναι το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και με δήλωσή του ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Μήτσης, καλεί τον Δήμο Ζίτσας να μην προχωρήσει στην απόφασή του. 
    Αφήνει να εννοηθεί, μάλιστα, πως δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, από τη στιγμή που στήνονται οι παράγκες χωρίς να έχει γίνει ο διαγωνισμός.
    «Δε μας έφθανε...
η βαρυχειμωνιά και η καταιγίδα των πολιτικών εξελίξεων όπου ζούμε σχεδόν κατοχικές στιγμές με ουσιαστικά τράπεζες κλειστές που δε διενεργούν συναλλαγές αναλήψεων και διεκπεραίωσης των συναλλαγών που έχουν νεκρώσει την αγορά, τη μικρομεσαία επιχείρηση και τον κάθε Έλληνα πολίτη, έρχεται πλέον και το χαλάζι από το Δήμο Ζίτσας με την απαράδεκτη απόφαση που έλαβε να διενεργήσει παζάρι στα όριά του που άπτονται με των Ιωαννίνων ώστε να δώσει τη χαριστική βολή στην τοπική οικονομία και σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση του Νομού μας.
    Πιστεύω ότι η παραπάνω απόφαση έρχεται σε σύγκρουση με το καλώς εννοούμενο συμφέρον του Δήμου όλου του επιχειρηματικού κόσμου και της τοπικής οικονομίας γενικότερα, καλώ δε τον Δήμο Ζίτσας και τον παρακαλώ έστω και την τελευταία στιγμή να μην πραγματοποιήσει το παζάρι, το οποίο πέραν των ανωτέρω είναι αίολο και από τυπικής πλευράς όταν σήμερα έχουν εγκατασταθεί οι παράγκες και ο Δήμος αύριο 01/09/2015 έχει διαγωνισμό για την κατασκευή τους», σημειώνει ο κ. Μήτσης.