Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Το κυνήγι αιτία του άγριου καυγά 2 πολιτικών οικογενειών – Κατέληξαν στα δικαστήρια;

Τα αγριογούρουνα, ο αδερφός και ο γαμπρός!
    Η μία κυνηγοπαρέα αποτελείται από βλάχους που εδώ και αρκετά χρόνια κυνηγάει αγριογούρουνα σε συγκεκριμένο χωριό κοντά στα Γιάννενα, που ανήκει σε όμορο του Δήμου Ιωαννιτών Δήμο. Μέλη της άτομα κυρίως της οικογένειας γνωστού γαμπρού, ενός πολύ γνωστού παλαιού και έμπειρου αυτοδιοικητικού της Ηπείρου. Μάλιστα συνήθως έχει στέκι μαγαζί που διατηρεί ένα παλιό στέλεχος – πρόεδρος γνωστής επιχείρησης σε διπλανό χωριό, που μάλιστα έχει παχύ μουστάκι που τον κάνει να φαίνεται σαν «τσιγγάνος».
    Όμως τον ίδιο κυνηγότοπο τον είχε «βάλει στο μάτι» από καιρό άλλη μία κυνηγοπαρέα, σημαίνον μέλος της οποίας είναι ο αδερφός νεοεκλεγέντος δημοτικού αυτοδιοικητικού. Έτσι ο αδερφός...
θεωρώντας ότι πλέον λόγω της θέσης του νεοεκλεγέντος αδερφού του είναι ο «τσιφλικάς» της περιοχής, απαίτησε επιτακτικά από την «κυνηγοπαρέα του βλάχου γαμπρού» να εγκαταλείψουν τον συγκεκριμένο κυνηγότοπο που εδώ και αρκετά χρόνια κυνηγάνε και να μετακομίσουν αλλού!!!
    Όπως ήταν αναμενόμενο τα αίματα άναψαν. Η «κυνηγοπαρέα του βλάχου γαμπρού» τα …πήρε στο κρανίο, αρνήθηκε βέβαια και τα …έψαλε δεόντως στον «αλαζόνα» αδερφό του νεοεκλεγέντος δημοτικού αυτοδιοικητικού, κόντεψε μάλιστα να τον …δείρει για τη συμπεριφορά του αυτή. Και ευτυχώς που ο αδερφός του νεοεκλεγέντος δημοτικού αυτοδιοικητικού δεν είχε μαζί του «χασαπομάχαιρο» γιατί τότε ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ επικίνδυνα.
    Βέβαια το ζήτημα δεν σταμάτησε εκεί. Όπως ακούγεται ο συγκεκριμένος αδερφός φοβήθηκε μήπως πάνε στο μαγαζί που διατηρεί στα Γιάννενα και τον δείρουν, με αποτέλεσμα όπως λένε οι φήμες να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο δικαστήριο για να απαγορευτεί στα μέλη της κυνηγοπαρέας των βλάχων κυνηγών της οικογένειας του γνωστού γαμπρού να μπαίνουν στο μαγαζί του, αφού φοβήθηκε πως δεν θα γλυτώσει το ξύλο…

(πηγή: epirusgate)