Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τέσσερις συλλήψεις στο Ροδοτόπι - Οργανωμένο κύκλωμα πίσω από τον μισό τόνο χασίς!!!

Έξι συνολικά συλλήψεις, άλλες δύο στην Αθήνα. 
Ένα πολύ καλά οργανωμένο κύκλωμα, αποτελούμενο από Έλληνες και Αλβανούς, κρύβονταν πίσω από την τεράστια ποσότητα του μισού τόνου χασίς που κατασχέθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα, από τις αρχές της Θεσπρωτίας.
Και η πραγματική επιτυχία της Αστυνομίας είναι ότι μετά την κατάσχεση των ναρκωτικών και μέσα από μία εξαντλητική έρευνα, κατάφερε να ξηλώσει το κύκλωμα αυτό με τη σύλληψη έξι συνολικά ατόμων. Μετά τις δύο συλλήψεις που έγιναν στην Αθήνα, η έρευνα συνεχίστηκε και οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων ακόμη ατόμων.
Η αστυνομία είχε εντοπίσει…
τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος σε κατάσταση πανικού από την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση, ζήτησε την συνδρομή άλλων συνεργών του. Έσπευσαν λοιπόν προς βοήθεια, άλλα τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα.
Και οι τέσσερις συνελήφθησαν στο Ροδοτόπι, ύστερα από καταδίωξη και με την συνδρομή της ΟΠΚΕ Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η Αστυνομία διαφεύγει ένα ακόμη άτομο Αλβανικής καταγωγής, το οποίο όμως αναζητείται.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι το ίδιο κύκλωμα είχε μεταφέρει τουλάχιστον πέντε φορές μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από τα ελληνοαλβανικά σύνορα το τελευταίο διάστημα.
Οι κινήσεις αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες. Οι συνοριακοί του τμήματος Φιλιατών, η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, το Τμήμα Δίωξης, συνεργάστηκαν υποδειγματικά και κατάφεραν να φτάσουν στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος που δρούσε στην περιοχή.



από epiruspost