Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Κουράγιο Δήμαρχε...

       Νοιώθουμε αυτό που σκέφτεσαι κ. Ρογκότη, αφού πέρασαν 7 μήνες και αρχίζεις να βγάζεις τα συμπεράσματα γιά τους συνεργάτες σου. Μπορεί άλλοι είναι όπως υπολόγιζες, άλλοι καλύτεροι και άλλοι χειρότεροι. Το zitsagate έγραψε κατά καιρούς γιά όλους, ενώ εσύ έχεις και τα δικά σου βιώματα.
Θα ενισχύσουμε τη σκέψη σου μένοντας σε έναν από όλους. Στον αντιδήμαρχο Σπύρο Μάντζιο. Και μένουμε σε αυτόν αφού τον έχεις αντιδήμαρχο στα 2/3 των χωριών, και επιπλέον γιατί τόσο στη δημοσκόπησή μας οι αναγνώστες τον έκριναν ως τον χειρότερο αντιδήμαρχο, όσο και γιατί με τις ενέργειές του συχνά – πυκνά εκθέτει το Δήμο Ζίτσας. Και λέμε το Δήμο Ζίτσας γιατί αν εξέθετε μόνο εσένα θα ήταν δικό σου το πρόβλημα, ενώ τώρα το πρόβλημα είναι όλων μας.
Να ξεκινήσουμε από το φορτωτή (το “τζεσεμπί”) που του έφυγε από την καρότσα του φορτηγού κλικ εδώ , και γέλαγε ο κόσμος όλος.
Να πάμε στην ανύπαρκτη παρουσία του στα χωριά, όπου ενώ στην αρχή πήγαινε Βουτσαρά – Κληματιά – Ζίτσα, από τον 3ο μήνα και μετά “τα φόρτωσε στον κόκορα” και ενώ λέει στους προέδρους ότι...
θα πάνε τα μηχανήματα σε 2-3 μέρες και δεν εμφανίζονται ούτε σε 2-3 εβδομάδες. Αγανακτισμένοι οι πρόεδροι από τον εμπαιγμό του κ. Μάντζιου.
Να πάμε στις “χοντράδες” που “αμολάει” ακόμη και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αναγκάζοντας άλλους αντιδημάρχους να τον αδειάζουν δημόσια κλικ εδώ .
Να πάμε στα παράπονα δημοτών. Οι λάμπες καμένες και περνάει μήνας γιά να αλλαχθούν, η καθαριότητα είδος προς εξαφάνιση, τα χόρτα στους δρόμους κάνουν πανηγύρι. Και όταν κάποιος πρόεδρος διαμαρτυρηθεί τον αντιμετωπίζει όπως ο Σαντάμ Χουσεϊν τους αντιφρονούντες. Κατά κοινή ομολογία απαράδεκτη συμπεριφορά δημόσιου προσώπου.
Να συνεχίσουμε με μερικές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του που το μέλλον θα δείξει αν ήταν σωστές.
Και να κλείσουμε με την γενική διαπίστωση. Είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. Μπορεί να εκθέτει εσένα ως δήμαρχο κ. Ρογκότη, αλλά εκθέτει και όλους εμάς τους δημότες και το Δήμο Ζίτσας συνολικά.
Πάρε τα μέτρα σου κ. Ρογκότη και αν δεν μπορείς ...κουράγιο άλλους 15 μήνες.




.