Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Θρίλερ στην Ελεούσα με την εξαφάνιση του 34χρονου. Έκκληση της οικογένειάς του…

    Το δράμα της εξαφάνισης του δικού τους ανθρώπου γίνεται αβάσταχτο μετά από πληροφορίες που τους έφτασαν ότι ίσως είναι νεκρός...
    Εξαφανίστηκε, πρωί προς μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιανουαρίου, από την Ελεούσα του Δήμου Ζίτσας. Τότε ξεκίνησε το δράμα της αναζήτησης για την οικογένεια του. Ο 33χρονος Κώστας...
Γεωλδάσης, έφυγε το πρωί από το σπίτι του και δεν επέστρεψε ποτέ. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ήταν η μητέρα του.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νέος φεύγοντας μπήκε σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άτομο από την περιοχή, γνωστό στην οικογένεια. Από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.
    Ο αδελφός του δήλωσε την εξαφάνιση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Όμως αυτό που έχει σημάνει συναγερμό στους ίδιους, είναι η πληροφορία που τους έφτασε ότι ο 33χρονος ίσως είναι νεκρός στην Αθήνα.
    Την πληροφορία αυτή αδυνατούν να διασταυρώσουν, αφού δεν έχουν κανένα επιπλέον στοιχείο. Έτσι ζητούν την βοήθεια όλων ώστε να εντοπίσουν τον δικό τους άνθρωπο.
    Ο 34χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Κατά το παρελθόν είχε φύγει και πάλι από το σπίτι του, όμως πάντα επέστρεφε μετά από κάποιες ώρες.
    Είναι η πρώτη φορά, όπου μετά τη φυγή του, δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής ενώ δεν έχει πάρει μαζί του, το κινητό του τηλέφωνο.
    Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα ή με το τηλέφωνο 6979-30.28.99