Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Οι τουρίστες του zitsagate και τα έξοδά μας …

Μέχρι τα τέλη Αυγούστου το zitsagate θα υπολειτουργεί. Φωτογραφίες από τις διακοπές…
    Αύγουστος εν όψει και πρέπει να ευλογήσουμε λίγο τα «πλούσια» γένια μας! Έτσι λοιπόν, όπως όλοι οι άνεργοι άνθρωποι και εμείς “τα παιδιά του zitsagate” αποφασίσαμε να κάνουμε διακοπές! (Ελάτε στην Πάργα και στα Σύβοτα να ...κεράσουμε)! 
    Όμως όσο και να...
χαίρονται κάποιοι (που προτιμούν να κάνουμε διακοπές ετήσιας διάρκειας), οι μέρες περνάν εύκολα.
    Τα περισσότερα από “τα παιδιά του zitsagate” ξεκουράζονται.  Πάντως κόσμος (παλιά και νέα πρόσωπα) πάνε κι έρχονται. Ζητάμε την κατανόησή σας, για να  γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Κανονικό και πλήρες ραντεβού τέλη Αυγούστου.
    Έτσι τον Αύγουστο, θα είμαστε λίγο λειψοί σε θέματα. Όμως θα παρακολουθούμε, αν και τουρίστες, κανονικά τα πάντα!!! "Θα πάμε στα μπανάκια μας με τα ταμπλετάκια μας" όπως "δήθεν ξεκαρφωτικά" λέει και η Ιωάννα της Λωρραίνης (με την οποία παρεμπιπτόντως θα "συνδιακοπέψουμε" ένα διήμερο).

    Και δύο λόγια για τα έξοδά μας. 
    Τα έξοδα του zitsagate των διακοπών μας (ξενοδοχείο, εισιτήρια, μπύρες κλπ) ακούστηκε ότι προθυμοποιήθηκαν και ελπίζουμε ότι μάλλον θα τα “καλύψουν” ορισμένοι της δημοτικής αρχής. Ξέρετε οι ευνοημένοι από τις αναρτήσεις μας, Πλιάκος κλπ. 
    Και μάλιστα όχι μόνο αυτών των λίγων ημερών, αφού θα “έδιναν” (όπως ακούστηκε ότι είπαν) ακόμη και το μισθό τους, για να κάνουμε μέχρι και 12 μήνες διακοπές!!! Νόμισαν ότι έτσι θα γλυτώσουν από εμάς. Όμως εμείς θα είμαστε παντού και θα πίνουμε στην υγειά τους…

Μερικές φωτογραφίες σχετικές με τις διακοπές μας