Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

ΕΛΕΟΥΣΑ! Τρελό ΙΧ ξήλωσε δέντρο, πινακίδα της Τροχαίας και “καρφώθηκε” σε κατάστημα.

Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο μια γυναίκα. Δείτε τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
    Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σήμερα Κυριακή πρωί στον κεντρικό δρόμο της Ελεούσας Ιωαννίνων, (λεωφόρος Ελευθερίας) όταν  το βυσσινί ΙΧ ΤΟΥΟΤΑ εξετράπη της πορείας του  και "καρφώθηκε"  σε κατάστημα σπάζοντας  τη τζαμαρία. 
    Από την τρελή πορεία του οχήματος ξεριζώθηκε και ένα δένδρο, ενώ πινακίδα  της Τροχαίας που βρισκόταν στο σημείο εκτινάχθηκε και βρέθηκε σε μπαλκόνι σπιτιού! Ήταν...
ευτύχημα που ήταν νωρίς το πρωί και έτσι  κανείς από την οικογένεια που διαμένει στο διαμέρισμα  με  τα παιδιά της, δεν βρισκόταν στο μπαλκόνι!
    Οι θαμώνες  που βρίσκονταν σε παρακείμενες καφετέριες πετάχτηκαν έξω έντρομοι μόλις αντιλήφθηκαν τι  ακριβώς είχε συμβεί. 
    Η κυκλοφορία  διακόπηκε για λίγη ώρα από την Τροχαία που έσπευσε στο σημείο μαζί με 1 όχημα της Πυροσβεστικής.   
    Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, o  οδηγός του οχήματος  με ελαφρά τραύματα και μια νεαρή γυναίκα  που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού  σε  εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 
    Η άτυχη κοπέλα μάλιστα χρειάστηκε να διασωληνωθεί από τους διασώστες και το γιατρό της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ. Το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου. 
πηγή: epirus-tv-news