Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Σημαντικές πρωτοβουλίες του Άλκη Βότσικα…

Βάζει σειρά & τάξη: Συνέταξε “Κανονισμό Καθαριότητας” και “Κανονισμό Διάθεσης και Διαχείρισης Βοσκοτόπων”. Εγκρίθηκαν ομόφωνα.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ
    Υπάρχουν Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ζίτσας που δουλεύουν αθόρυβα, μεθοδικά και κυρίως αποτελεσματικά. Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Άλκης Βότσικας, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα κέρδισε τόσο κοινωνικό όσο και πολιτικό έδαφος.
    Έχοντας το θάρρος της γνώμης του και αξιοποιώντας την ικανότητα οργάνωσης και συντονισμού, μετά από κρίσιμες...
συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες και υπηρεσιακούς παράγοντες, παραμερίζοντας το «πρότυπο του ατομικισμού», έφερε σε πέρας το εξαιρετικά δύσκολο έργο της σύνταξης δύο (2) ουσιαστικότατων κανονιστικών πράξεων.
    Ο Αντιδήμαρχος κ. Άλκης Βότσικας διαχειρίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και αποδοτικότητα σύγχρονους και αποτελεσματικούς τρόπους οργάνωσης και διοίκησης καθώς ύστερα από κυριολεκτικά επίπονη πνευματική κόπωση, συνέταξε και παρέδωσε τον “Κανονισμό Καθαριότητας” και τον “Κανονισμό Διάθεσης και Διαχείρισης Βοσκοτόπων” οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.
    Πρόκειται για άνθρωπο σεμνό, ντόμπρο, γήινο, εργατικό, μεθοδικό και ανυποχώρητα δημοκρατικό με βαθειά κουλτούρα, που μιλάει πάντα με ατράνταχτα επιχειρήματα και με ειλικρίνεια και όχι πολιτικάντικα, καθώς λέει αυτά που πιστεύει και δεν κάνει «εκπτώσεις». 
    Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του δημάρχου κ. Μιχ. Πλιάκου που φέρεται να είπε δημόσια στον κ. Βότσικα όταν έμαθε για τους κανονισμούς «Άλκη μας εξέπληξες όλους, ούτε που κατάλαβα πότε το αποφάσισες και τους έκανες!»
    Μακάρι να βρει μιμητές!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ ολόκληρο τον “Κανονισμό Καθαριότητας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ ολόκληρο τον “Κανονισμό Διάθεσης και Διαχείρισης Βοσκοτόπων”