Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Θαυμάσια!!! Ο Καχριμάνης με 100.000 € “καθάρισε” με άσφαλτο για 2,5 Km χωματόδρομο του Αργύρη! Ενώ στο Δήμο και όλη την Περιφέρεια “οι λακκούβες κάνουν πάρτι”…

Ο Πλιάκος πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας (με "φωτογραφική" πίστωση της Περιφέρειας) την ασφαλτόστρωση του αγροτικού χωματόδρομου στον κάμπο της Λαψίστας.
    Μόνο η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε την αποδοχή της "φωτογραφικής" πίστωσης των 100.000 € από την Περιφέρεια Ηπείρου προς το Δήμο Ζίτσας για την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου αγροτικού χωματόδρομου στον αναδασμό της Λαψίστας (όταν υπάρχουν τόσες άλλες ανάγκες στα χωριά). Όλοι οι υπόλοιποι (ακόμη και ο Βούζας) είπαν ΝΑΙ!!! (λόγω Αργύρη;)
    Πρόκειται για ένα αγροτικό χωματόδρομο περίπου 2,5 χιλιομέτρων από τον οποίο περνάει ο Βαγ. Αργύρης για να...
πάει στην πτηνοτροφική μονάδα του. Και η Περιφέρει Ηπείρου διέθεσε στο Δήμο Ζίτσας 100.000 € προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί ο χωματόδρομος αυτός! Όταν μάλιστα τόσο στο Δήμο Ζίτσας όσο και σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου οι λακκούβες κάνουν πάρτι!!!
    Όταν χωριά είναι αποκομμένα και οι πρόσφατες βροχοπτώσεις προκάλεσαν μύρια προβλήματα, όταν ο κ. Καχριμάνης φωνάζει ότι δεν έχει χρήματα, τι μένει να πει κανείς;
    Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Πολιτικά αρκεί μόνο ένα ειρωνικό ΜΠΡΑΒΟ κ. Καχριμάνη, ΜΠΡΑΒΟ κ. Πλιάκο…  
(Ήταν το 1ο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας της Πέμπτης 2-4-2015, όλο το “σκηνικό” εδώ)