Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Οριστικοποιήθηκε ο πρώτος Ειδικός Συνεργάτης του Πλιάκου – Ποιός είναι…

Χημικός Μηχανικός, 31 ετών, με αποδοχές 1.686 € μηνιαίως.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Με την 78/2015 απόφασή του ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχ. Πλιάκος οριστικοποίησε το όνομα του πρώτου από τους τρεις Ειδικούς Συνεργάτες που δικαιούται. Ήδη η απόφαση αναρτήθηκε σήμερα, στάλθηκε στην Αποκεντρωμένη και εκκρεμεί η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ ώστε να ισχύσει και τυπικά (εάν βέβαια δεν προκύψει κάποιο κώλυμα).
Ο Ειδικός Συνεργάτης που επέλεξε ο κ. Πλιάκος είναι...
Χημικός Μηχανικός, 31 ετών (γεν. 1984) τελείωσε το Πανεπιστήμιο Θράκης και απέκτησε την ειδικότητα του μηχανικού περιβάλλοντος, ενώ από το Δήμο Ζίτσας (Κ.Α.02.00.603) προβλέπονται αποδοχές 1.686 € μηνιαίως. Πρόκειται για τον κ. Κωνσταντίνο Τολίδη.

Αυτοκριτική
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ήδη από την 9η Ιανουαρίου με ανάρτησή μας (κλικ εδώ) είχαμε διατυπώσει την εκτίμηση ότι ο κ. Πλιάκος θα έπαιρνε για τη θέση αυτή την Πολιτικό Μηχανικό κ. Χριστίνα Παν. Καλογήρου, αλλά όπως απεδείχθη πέσαμε έξω, αφού τελικά ο κ. Μιχ. Πλιάκος επέλεξε τον άντρα της, τον κ. Κωνσταντίνο Τολίδη. Κατά το Νόμο σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος προσλαμβάνει χωρίς ΑΣΕΠ “όποιον του αρέσει τελικά”, από όσους κάνουν τα χαρτιά και καλύπτουν τα προσόντα που βάζει.