Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ώρες αγωνίας… Αγνοείται 52χρονος από το Μεγάλο Γαρδίκι...

    Ώρες αγωνίες ζουν εδώ και μία βδομάδα περίπου συγγενείς και φίλοι ενός 52χρονου από το Μεγάλο Γαρδίκι.
    Ο 52χρονος Ιωάννης Δημητρίου αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή. Μετά το θάνατο του πατέρα του ζούσε μόνος του στο χωριό.
    Την προηγούμενη Παρασκευή κατευθύνθηκε στην Ελεούσα όπου...
διαμένει η αδερφή του. Πήγε σε καφετέρια της περιοχής σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχει συγκεντρώσει η οικογένειά του και περίπου στις 8.30 με 9 το βράδυ αναχώρησε με κατεύθυνση το σπίτι της αδερφής του προκειμένου να την επισκεφθεί.
    Όμως σε μια απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου τα ίχνη του εξαφανίστηκαν. Η αδελφή του που τον περίμενε άρχισε να ανησυχεί και επικοινώνησε με τον τρίτο αδελφό τους για να ξεκινήσει η αναζήτηση του, καθώς ο 52χρονος δεν είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο. Μέχρι σήμερα όμως αποτέλεσμα δεν υπάρχει.
    Ο 52χρονος ήταν συνταξιούχος ναυτικός, κλειστός χαρακτήρας όπως τον χαρακτηρίζουν οι συγγενείς του. κατά το παρελθόν είχε δείξει κάποιες τάσεις φυγής και είχε φύγει και πάλι από το σπίτι όμως είχε επιστρέψει μέσα σε λίγα 24ωρα.
    Έτσι η απουσία του επί 7 ημέρες πλέον είναι αυτή που ανησυχεί ακόμη περισσότερο της οικογένειά του η οποία μάλιστα την Κυριακή δήλωσε την εξαφάνιση στις αστυνομικές αρχές από τις έρευνες των οποίων όμως επίσης μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
    Ο 52χρονος όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, δερμάτινο μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια. Έχει ύψος 1.75 – 180, άσπρα μαλλιά κοντοκουρεμένα και καστανά μάτια. 
    Η οικογένεια του 52χρονου Ιωάννη Δημητρίου απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να τον είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.