Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Έγινε την Παρασκευή το σεμινάριο πρόληψης ιατρικών παθήσεων του Δήμου Ζίτσας…

Κακή η οργάνωση του Δήμου, η μικρή συμμετοχή τον εξέθεσε…
    Παρά το πλήθος των εφτά (7) έγκριτων και διακεκριμένων επιστημόνων, των κ.κ. Στέφανου Φούσα, Ελευθερίου Γείτονα, Χρυσάνθης Χασάπη, Κωνσταντίνου Γώτη, Ηλία Παππά, Σοφίας Καλανταρίδου και Σταύρου Σταύρου αλλά και την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ο Δήμος Ζίτσας (ίσως λόγω κακής οργάνωσης), δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 35-40 άτομα με αποτέλεσμα να μη γεμίσει ούτε η μισή αίθουσα!!!
    Το σεμινάριο που...
διοργανώθηκε την Παρασκευή 27/03/2015 σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία αφορούσε την εκπαίδευση καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης και πρόληψης ιατρικών παθήσεων και εκτός από Δημότες, μεταξύ άλλων στο ακροατήριο ήταν και υπάλληλοι του Δήμου Ζίτσας.
    Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζίτσας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανο Φούσα, για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους έγκριτους και διακεκριμένους επιστήμονες που είχαν συμμετοχή, για τις εμπεριστατωμένες και πλήρεις παρουσιάσεις των θεμάτων τους.
    Ο Δήμος Ζίτσας ασφαλώς θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται  σε θέματα υγείας προσφέροντας έτσι σημαντική βοήθεια στην έγκαιρη πρόληψη της υγείας των δημοτών του, προσπαθώντας όμως την επόμενη φορά να έχει την σωστή οργάνωση ώστε να μην εκτίθεται στους προσκεκλημένους επιστήμονες, αλλά και συνολικά.