Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Bypass στο βιολογικό: Επίθεση της «Ήπειρος Ανατροπής» και του Σπ. Πάικα σε Τατ. Καλογιάννη για την παραπλάνηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, φορέων και πολιτών και για τις συστάσεις της (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι μέλος οικογενειοκρατίας και διορισμένη ποτέ δε διεκδίκησε σταυρό, αν δεν ήταν κόρη βουλευτή με αδερφό βουλευτή και υπουργό δεν θα τη γνώριζε κανείς. Ας κάνει συστάσεις προς το σύζυγό της να τηρεί τα νόμιμα με τη λυματολάσπη και όχι στους φορείς»
    Εκείνη που σκότωσε τον πατέρα της και μετά κλαίγοντας έλεγε “λυπηθείτε με την ορφανή” θύμισε η αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, με την "αυτοκαταστροφική" απάντησή της (εδώ) στην επερώτηση της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» (για την αυθαίρετη προσθήκη ολόκληρου έργου και την παραπλάνηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος στο ζήτημα του bypass στο βιολογικό), σύμφωνα με όσα παρέθεσε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του «ΗΠΕΙΡΟΣ TV1» ο Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης της Όλγας Γεροβασίλη κ. Σπ. Πάικας.

Οι υποδείξεις της Τ. Καλογιάννη
    Αναφερόμενος στις υποδείξεις της κ. Καλογιάννη προς το ΣΥΡΙΖΑ(!!!) ο Σπ. Πάικας είπε ότι διακρίνεται «αμηχανία και εκνευρισμός» στην απάντηση, αφού η αντιπεριφερειάρχης δεν τοποθετείται επί της ουσίας και τόνισε «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εγώ προσωπικά θα δεχθούμε υποδείξεις από την κ. Καλογιάννη για το πώς θα ασκήσουμε το έργο μας». 
    Αναφερόμενος τέλος στην επίθεση της αντιπεριφερειάρχη κατά φορέων και ατόμων που έχουν  ευαισθησία σε περιβαλλοντικά ζητήματα επισήμανε «Η κ. Καλογιάννη ας κάνει συστάσεις προς το σύζυγό της να τηρεί τα νόμιμα, που με τη συγκεκριμένη επένδυση της λυματολάσπης…

δεν τα τηρεί, αφού πρόσφατα η πολεοδομία του επέβαλε πρόστιμο. Και με την ιστορία της λυματολάσπης φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν συστηματικά να υποβαθμίσουν αυτή την περιοχή περισσότερο» είπε, συμπληρώνοντας πως «εδώ μιλάμε για αυτοδιοικητική παράταξη και όχι για κόμματα».

Είναι διορισμένη, δε θα τη γνώριζε κανείς
    Περνώντας στην επίθεση εκ μέρους της «Ήπειρος Ανατροπής» ο κ. Πάικας χαρακτήρισε την κ. Τατιάνα Καλογιάννη ως «πολιτικό τζάκι, μέλος οικογενειοκρατίας», λέγοντας χαρακτηριστικά «Η κ. Τατιάνα Καλογιάννη είναι διορισμένη ποτέ δε διεκδίκησε σταυρό, αν δεν ήταν κόρη βουλευτή με αδερφό βουλευτή και υπουργό δεν θα τη γνώριζε κανείς. Με αδερφό επίσης βουλευτή και υπουργό είναι μέλος μιας οικογενειοκρατίας».

Επί της ουσίας
    Αφού χαρακτήρισε απαράδεκτο να απαντά στην επερώτηση η αντιπεριφερειάρχης με δελτίο τύπου και όχι στην αρμόδια Επιτροπή Περιβάλλοντος -«δεν θα το αποφύγει» είπε-  ακολούθως ο κ. Πάικας αναφέρθηκε με μεστό και συμπυκνωμένο πολιτικό λόγο στην ουσία του θέματος. 
    Όπως είπε και από την απάντηση, αλλά και από τα στοιχεία, προκύπτει η κ. Καλογιάννη εντελώς αυθαίρετα έκανε προσθήκη ολόκληρου έργου για το οποίο ΔΕΝ έγινε δημόσια διαβούλευση όπως ορίζει ο Νόμος. 
    Μάλιστα όπως ανέφερε ο περιφερειακός σύμβουλος της «Ήπειρος Ανατροπής», η Περιφέρεια Ηπείρου δεν απάντησε στο Υπουργείο μόνο και μόνο επειδή κατά την ομολογία της αντιπεριφερειάρχη, η ΔΕΥΑΙ «απέσυρε» το έργο μέσα σε 5 μέρες από το έγγραφο του ΥΠΕΚΑ.

Παρακολουθείστε το BINTEO (εδώ σε νέο παράθυρο)



πηγή: 
epirusgate