Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Καταπάτηση από Δημοτικό Σύμβουλο στην νέα 13η Επαρχιακή Οδό;

Διαμαρτυρίες για τον κ. Γιώργο Σταλίκα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 Τη μοίρα και την τύχη της περιοχής Γραμμενοχωρίων του Δήμου Ζίτσας αλλάζει η κατασκευή, με σύγχρονες προδιαγραφές και μελέτες ασφαλείας, της νέας 13ης επαρχιακής οδού, η οποία ενώνει τη ΒΙΠΕ με την Εγνατία Οδό. Ο συγκεκριμένος δρόμος που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης πρέπει να διαφυλαχθεί –πρώτιστα για λόγους οδικής ασφάλειας- από κάθε είδους αυθαιρεσίες, περιορισμό της ορατότητας κλπ.
Σύμφωνα -τουλάχιστον με όσα λέγονται- στα Γραμμενοχώρια, στη διασταύρωση της νέας 13ης Ε.Ο με την Επαρχιακή οδό για Δελβινακόπουλο, όπου βρίσκεται ο στάβλος συμφερόντων του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Σταλίκα, η περίφραξη που έκανε είναι αυθαίρετη και παραβιάζει την απαλλοτριωμένη ζώνη.
Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά από καταγγελία, αρμοδίως έγινε αυτοψία που διαπίστωσε παραβάσεις. Δεν…
υιοθετούμε, ούτε απορρίπτουμε τις καταγγελίες αυτές, αλλά στο βαθμό που είναι ακριβή τα αναφερόμενα, σημαίνει πως όσοι -όπως λέει ο λαός- «έχουν μπάρμπα στην κορώνα», εκμεταλλεύονται “το μπάρμπα” τους, αλλά και τους εκατοντάδες αυτοδιοικητικούς ψήφους των δημοτών του Δήμου Ζίτσας προς ίδιο όφελος.  
Ασφαλώς θα πρέπει οι υπεύθυνοι του Δήμου Ζίτσας, της Περιφέρειας Ηπείρου και των αρμόδιων Δημόσιων Υπηρεσιών να ερευνήσουν την ακρίβεια ή μη των καταγγελλομένων και να δώσουν μια σαφή απάντηση άμεσα. Και σε κάθε περίπτωση να διασφαλιστεί πλήρως το έργο της νέας 13ης επαρχιακής οδού Γραμμενοχωρίων.

κάντε κλικ πάνω στις φωτό για zoom