Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πετυχημένο το αντάμωμα των Αδελφοτήτων της Ομοσπονδίας Καλαμά…

(Φωτογραφίες) Γλέντησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, στην ημερήσια εκδήλωση – αντάμωμα. 
Με πρωτοφανή προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ομοσπονδίας φέτος, αν και έγινε με διστακτικότητα στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, ενώ επί σειρά ετών γινόταν στην Πάρνηθα.
 Συμμετείχαν αρκετές από τις αδελφότητες της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα Αετόπετρας, Δεσποτικού, Φωτεινού, Κουρνόραχης, Σουλόπουλου, Γρανιτσοπούλας, Βασιλόπουλου, Ιερομνήμης, Κουκλιών, Λίθινου, Ράικου, Δαφνόφυτου και Καταρράκτη.
Ο χορός ήταν μόνιμα σε 2 κύκλους.  Χόρεψε και...
γλέντησε όλος ο κόσμος μέχρι αργά το βράδυ, με την καταπληκτική ηπειρώτικη ορχήστρα του εξαίρετου κλαρινίστα Βασίλη Τόλη. Τα περίπου 300 τραπεζοκαθίσματα δεν έφθασαν αφού κανένας δεν περίμενε τόσο μεγάλη προσέλευση. Προσφέρθηκαν λουκούμια και τσίπουρο ενώ υπήρχαν σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Οικονόμου, οι Αντιπρόεδροι Σωτήρης Κολιούσης και Κώστας Κωνής, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Ζηκόπουλος  και τα μέλη του Δ.Σ της ΠΣΕ, Μαρίνα Τζάκου, Ελένη Ντάσιου και Μένια Βαζούκη. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον.