Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κασσής : Ο Καχριμάνης στα δύσκολα επιλέγει το κρυφτό…

Σκληρή γλώσσα για τη μονάδα λυματολάσπης και αναφορά σε «προσωπικά κίνητρα» της κ. Τατιάνας Καλογιάννη.
Με μία σκληρή ανακοίνωση και με προσωπική επίθεση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου  κ. Καχριμάνη επανέρχεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, στο θέμα της μονάδας επεξεργασίας λυματολάσπης στην περιοχή της Ελεούσας.
Ο κ. Κασσής απαντά στη σχετική ανακοίνωση που είχε προηγηθεί από την Περιφέρεια κι αποτελούσε... απάντηση σε δική του παρέμβαση.
 Αυτή τη φορά όμως ανεβάζει κι άλλο τους τόνους ενώ αφήνει σαφείς αιχμές εναντίον της αντιπεριφερειάρχη Τατιάνας Καλογιάννη, μνημονεύοντάς την ως...
στέλεχος της παράταξης Καχριμάνη με το οποίο συνδιοικεί και λέγοντας πως "σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί”.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κασσής αναφέρει:

«Με έκπληξη διάβασα την απάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με το θέμα της δημιουργίας χώρου επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή της Ελεούσας και της Ζίτσας.
Καταρχήν ο Περιφερειάρχης στα δύσκολα επιλέγει το κρυφτό και δεν απαντά ο ίδιος. Εκτός εάν με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να καταλάβουμε ότι το θέμα αυτό αφορά άλλο στέλεχος της παράταξής του με το οποίο συνδιοικεί και το οποίο έχει πιο προσωπικά κίνητρα να απαντήσει...
Επιπλέον , δεν μπήκε καν στον κόπο η Περιφέρεια να τοποθετήσει τη σχετική ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μάλλον ντρέπονται και οι ίδιοι για το περιεχόμενό της που είναι παραπλανητικό και αποδεικνύει πως όντως η Περιφέρεια "παίζει" με τους Νόμους και τους διαβάζει μισούς κατά πως τη βολεύει.
Η αρχική μου ανακοίνωση ισχύει στο ακέραιο και καλά θα κάνουν να τοποθετηθούν δημόσια όλοι οι φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα οι φορείς της Αυτοδιοίκησης. Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης είναι άμεση ανάγκη και ευθύνη της Περιφέρειας και δημιουργεί και την ανάγκη παρέμβασης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Τέλος, η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης, καλά θα κάνουν να μη μιλάνε και πολύ για νόμους και νομιμότητα γιατί ο λαός μας λέει πως στο "σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί”».