Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κάλεσμα του Βασίλη Γαρδίκου για την Β΄ Κυριακή. «Λέμε όχι στην κοροϊδία, στην προπαγάνδα, στην ιδιοτέλεια»

    Με ανακοίνωσή της η παράταξη «Δήμος Ζίτσας – Αυτοδιοικητική Ενότητα» και ο επικεφαλής της Βασίλης Γαρδίκος, απευθυνόμενοι στους δημότες τους καλούν «να αξιολογήσουν τον έντιμο αγώνα μας και να απορρίψουν τις πρακτικές εκβιασμών, τις φαύλες υποσχέσεις θέσεων και τους περιβαλλοντολογικούς συμβιβασμούς».
    «Ψηφίζουμε μια δημοτική αρχή με συνέπεια, με αρχές και με τον πολίτη και το περιβάλλον στο επίκεντρό της» αναφέρει ο κ. Γαρδίκος, απαντώντας έμμεσα έτσι σε αιχμές πικραμένων.

Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση της παράταξης του Βασ. Γαρδίκου:
 
    «Η παράταξη «Δήμος Ζίτσας – Αυτοδιοικητική Ενότητα» και ο επικεφαλής της Βασίλης Γαρδίκος ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Μαΐου καλούν όλες τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του Δήμου Ζίτσας να στηρίξουν την προσπάθεια για ένα Δήμο με όραμα, με προγραμματισμό, με συλλογικότητα, με σεβασμό στο περιβάλλον και να γίνουν οι ίδιοι συμμέτοχοι στην επόμενη ημέρα του Δήμου Ζίτσας.

    Καλούμε όλους τους δημότες να αξιολογήσουν τον έντιμο αγώνα μας και να απορρίψουν τις πρακτικές εκβιασμών, τις φαύλες υποσχέσεις θέσεων και τους περιβαλλοντολογικούς συμβιβασμούς.

    Στις 25 Μαΐου 2014 ψηφίζουμε δημοτική αρχή για τα επόμενα 5 έτη. Ψηφίζουμε μια δημοτική αρχή με συνέπεια, με αρχές και με τον πολίτη και το περιβάλλον στο επίκεντρό της.

    Λέμε ΟΧΙ στην κοροϊδία, στην προπαγάνδα, στην ιδιοτέλεια

    Λέμε ΝΑΙ στην ανανέωση, στην ηθική, στην αξιοπρέπεια»