Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Σπ. Πάικας: Συλλογικά και συντεταγμένα προχωράμε στην επόμενη μέρα…

Ο συνδημότης Περιφερειακός Σύμβουλος με την Όλγα Γεροβασίλη, ευχαριστεί και τονίζει το στόχο «συνεχής επαφή με τους πολίτες για να τους καταστήσουμε συμμέτοχους στον αγώνα μας»
    Με δήλωσή του ο νεοεκλεγείς (και μάλιστα στην 2η θέση) Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου με την Όλγα Γεροβασίλη, Σπύρος Πάικας, δημοτικός σύμβουλος σήμερα στο Δήμο Ζίτσας, αφού ευχαριστεί θερμά τους πολίτες του Νομού για τη στήριξή τους, επισημαίνει «Ο έντονος αυτός πολιτικός αγώνας κατέταξε την παράταξή μας 1η πανελλαδικά σε ποσοστά (24,5%) από τις παρατάξεις που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφέρειες».
    Αναλυτικά όλη η δήλωση του Σπύρου Πάικα:

     «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το Γιαννιώτικο λαό για την στήριξη που απλόχερα πρόσφερε στην παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» αλλά και στο πρόσωπό μου, δίνοντας μου την ευκαιρία να συμμετέχω στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

    Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς την επικεφαλής του συνδυασμού μας Όλγα Γεροβασίλη καθώς και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο πολιτικό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Ο έντονος αυτός πολιτικός αγώνας κατέταξε την παράταξή μας 1η πανελλαδικά σε ποσοστά (24,5%) από τις παρατάξεις που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφέρειες.   

    Σίγουρα μας μένει η πικρία της μη συμμετοχής μας στον 2ο γύρο που θα ισοδυναμούσε με την εκλογή ακόμη 4 περιφερειακών συμβούλων και αυτονόητα θα έδινε στην παράταξή μας αλλά και στον Ηπειρώτικο λαό μεγαλύτερη δυναμική στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ακόμη όμως και οι συμπολίτες που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους, θεωρώ ότι αποκόμισαν από την παράταξή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μόνο θετικά στοιχεία.

    Η παράταξή μας συλλογικά και συντεταγμένα προχωρά στην επόμενη μέρα. Διεκδικητική αντιπολίτευση σε όλα τα επίπεδα, προτάσεις για μια άλλη Ήπειρο που αναδείξαμε μέσα από τον πρόγραμμά μας, αγωνιστική διάθεση, ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και συνεχής επαφή με τους πολίτες για να τους καταστήσουμε συμμέτοχους στον αγώνα μας.

    Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι. Την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαΐου έχουμε μπροστά μας μία από τις πλέον κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Το μήνυμα που θα σταλεί πρέπει να είναι πάρα πολύ ισχυρό. Σαμαράς, Βενιζέλος και οι ακόλουθοί τους δεν επιτρέπεται να σηκώσουν κεφάλι την Κυριακή το βράδυ. Η ακραία δεξιά πολιτική δεν πρέπει να έχει στα χέρια της τη Δευτέρα τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

    Δεν απέχουμε, συμμετέχουμε. Ψηφίζουμε στην Ελλάδα, στέλνουμε το μήνυμα της αλλαγής στην Ευρώπη. Στις 25 Μαΐου στηρίζουμε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Για να ενώσουμε την κοινωνία. Για τους ανθρώπους και όχι για τους αριθμούς.»

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΪΚΑΣ