Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Με λαμπρότητα τα Αϊ Γιωργίτικα στην Ελεούσα (ΦΩΤΟ)…

Ο κ. Καχριμάνης έγινε δέκτης πολλών διαμαρτυριών για την ιδιωτική μονάδα λυματολάσπης στην Ελεούσα. Έμεινε μόνο ελάχιστα λεπτά.
κλικ για zoom
    Με τη δέουσα λαμπρότητα και με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά, τα Αϊ Γιωργίτικα στην έδρα του Δήμου Ζίτσας, στην Ελεούσα.  
    Μία πραγματικά...
μεγάλη γιορτή, όπως επιβεβαίωσε και η προσέλευση των πολιτών, που παρέμειναν μετά το τέλος της λειτουργίας για να παρακολουθήσουν την μουσική γιορτή στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ζίτσας. 
    Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν η Βουλευτής Άρτας και υποψήφια Περιφερειάρχης Ολ. Γεροβασίλη, ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μάκης Χ”εφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Δημ. Ρογκότης, πρώην Δήμαρχοι, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Καραμπίνας, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ζίτσας, καθώς επίσης και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. 
    Σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης παρέμεινε για λίγα μόνο λεπτά όρθιος, χωρίς να διασχίσει τα τραπέζια μέχρι αυτό των επισήμων και όπως είπαν αρκετοί Ελεουσιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την θετική του στάση για την ιδιωτική μονάδα λυματολάσπης που έχει αναστατώσει την Ελεούσα. 
    Ζήτημα δημιουργήθηκε και με τον κ. Μιχ. Πλιάκο από αντίστοιχες διαμαρτυρίες λόγω της ως τώρα άρνησής του να πάρει θέση κατά της μονάδας λυματολάσπης του συζύγου της κ. Τατ. Καλογιάννη. 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση (από Plisitis Photography) 
(κάντε κλικ πάνω τους για zoom)