Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Σκληρή απάντηση του Ν. Μπούτσικου στο Χρ. Βούζα…

«Ο κ. Βούζας επί δύο (2) χρόνια, αυτός ο ίδιος ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, δεν άφησε απευθείας ανάθεση που να μην πει ΝΑΙ»
    Έντονη αντιπαράθεση προέκυψε μεταξύ του Νίκου Μπούτσικου (υποψ. δημοτικού συμβούλου με τον κ. Γαρδίκο) και του επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» κ. Χρυσ. Βούζα.
    Αφορμή ήταν μια ανακριβής δήλωση του κ. Βούζα ο οποίος αναφερόμενος προσωπικά στον κ. Μπούτσικο (η δήλωση παρατίθεται σε ΒΙΝΤΕΟ στη συνέχεια), είπε ότι συμμετέχει στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζίτσας και συνέδεσε αυτή την “δήθεν” συμμετοχή του κ. Μπούτσικου με την παρουσία του ως υποψήφιου στο συνδυασμό του κ. Γαρδίκου.
    Ο κ. Μπούτσικος, αισθανόμενος προφανώς θιγμένος προσωπικά, αφού ουδέποτε ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής όπως ισχυρίστηκε ο κ. Βούζας, τον κατακεραυνώνει με δήλωσή του αναφέροντας ότι ο κ. Βούζας «ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ “ωμά” με εντελώς ΑΝΗΘΙΚΗ πολιτική πρακτική, συνέδεσε τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό του κ. Γαρδίκου με ΔΗΘΕΝ συμμετοχή μου στην Οικονομική Επιτροπή» και συνεχίζει αναφερόμενος στον κ. Βούζα που συμμετείχε αυτοπροσώπως επί 2 έτη στην Οικονομική Επιτροπή ότι «δεν άφησε απευθείας ανάθεση που να μην πει ΝΑΙ», ενώ αναμένει επανόρθωση από τον κ. Βούζα.
Αναλυτικά όλη η δήλωση του κ. Νίκου Μπούτσικου:
     «Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρυσ. Βούζας σε χθεσινή του συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι, αν και γνωρίζει άριστα ότι ουδέποτε ήμουν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας, εντούτοις ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ “ωμά” είπε ότι είμαι μέλος της, και ακολούθως με εντελώς ΑΝΗΘΙΚΗ πολιτική πρακτική, συνέδεσε την ΔΗΘΕΝ συμμετοχή μου στην Οικονομική Επιτροπή, με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό του κ. Γαρδίκου.
    Όσον αφορά την ταμπακιέρα, όσο και αν ο κ. Βούζας απογοητεύτηκε από την σύγκριση της “ατροφικής” συγκέντρωσής του με την πολλαπλάσια του κ. Γαρδίκου, δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να ψεύδεται σε βάρος μου, ιδιαίτερα όταν επί δύο (2) χρόνια αυτός ο ίδιος ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, δεν άφησε απευθείας ανάθεση που να μην πει ΝΑΙ, ενώ παράλληλα πάλι αυτός ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφιζε κατά συρροή τα έργα αυτά στα χωριά.  
    Μπορεί να εκτιμώ πολιτικά τον κ. Βούζα, όμως η πραγματικότητα δεν αγνοείται και αναμένω την επανόρθωσή του. Έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει όπως αυτός κρίνει τον προεκλογικό του αγώνα, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.» 
Νίκος Μπούτσικος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζίτσας,
Υποψήφιος «Αυτοδιοικητικής Ενότητας»
με υποψήφιο Δήμαρχο το Βασίλη Γαρδίκο

Δείτε εδώ την δήλωση του κ. Βούζα με τα αποσπάσματα (διάρκειας 1 λεπτού) που προκάλεσαν την οργή του κ. Μπούτσικου για την ανακρίβειά τους.

    Πιο κάτω δύο αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, η μία για τα έτη 2011 και 2012 με την σύνθεση αυτής της διετίας και η άλλη για τα έτη 2013 και 2014 με την σύνθεση της δεύτερης διετίας.