Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μιχάλης Μπίγγος: Ανοιχτή επιστολή στους συνδημότες του Δήμου Ζίτσας...

Δηλώνει «παρών» στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Ζίτσας.
    Ο Μιχάλης Μπίγγος, ως ένας απλός δημότης είναι αυτός που παρακολούθησε περισσότερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Ζίτσας ακόμη και από τον Δήμαρχο και από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. 
    Με έντονο ενδιαφέρον για τον τόπο του, αφού μένει μόνιμα στη Βουνοπλαγιά, κατάγεται από τη Χίνκα, ενώ είναι γαμπρός στο Γραμμένο, φαίνεται ότι αποφάσισε να ασχοληθεί και ενεργά με τα του Δήμου Ζίτσας. Έτσι τουλάχιστον προϊδεάζει η σημερινή ανοιχτή επιστολή του προς του δημότες του Δήμου.
    Θα είναι ευχής έργο και άλλοι δημότες σαν τον Μιχάλη, που τόσο συστηματικά παρακολουθούσε τα του Δήμου Ζίτσας και ξέρει τα προβλήματα, να ασχοληθούν με τα κοινά.
    Αναλυτικά όλη η ανοιχτή επιστολή του Μιχάλη Μπίγγου: …


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ
    Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο, διάθεση για προσφορά αλλά και γνώση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης τους συνδημότες μας, δηλώνω παρών, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
     Μαζί με όλους όσους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τον τόπο της καρδιάς μας, για το Δήμο Ζίτσας της νέας πενταετίας.
    Μαζί με όσους δεσμευτήκαμε να παραμερίσουμε τα όσα μας χωρίζουν και σε μια δυναμική πορεία προς τα εμπρός να αναδείξουμε τα όσα μας ενώνουν.
    Μαζί με εκείνους που χωρίς προαπαιτούμενα και τυχόν ιδεολογήματα κομματικής καθαρότητας του χθες, συγκρότησαν χωρίς ιδιοτέλειες και αποκλεισμούς του παρελθόντος, ένα ευρύ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό μέτωπο νίκης, μια νέα πολυσυλλεκτική αυτοδιοικητική ενότητα.
    Μαζί με αυτούς που με αταλάντευτη πίστη και προσήλωση στην εφαρμογή του όρου ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ μέσα από τη ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το σύνολο των φορέων του Δήμου μας, αλλά και των δημοτών και κατοίκων του, ο Δήμος Ζίτσας σε λίγες εβδομάδες δεν θα έχει νέο Δήμαρχο που ήρθε από το πουθενά, ή ουρανοκατέβατο σαν “σωτήρας”, αλλά θα έχει Δήμαρχο που ζει εδώ και βιώνει, από πρώτο χέρι, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε αγρότης και εργαζόμενος, κάθε μικρός και μεσαίος επιχειρηματίας, κάθε άνεργος και κάθε πολίτης αυτού του Δήμου.
    Θα είμαι παρών στο Δήμο Ζίτσας, βαθύτατα πεπεισμένος ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή τόσο για όλο το πολιτικό φάσμα στη χώρα μας, όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση, και θα επιλέξω τον δύσκολο δρόμο της αριστείας και όχι τον εύκολο δρόμο των αρεστών.


Με εκτίμηση,
Μιχάλης Μπίγγος