Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κοινωνική δράση της Γιάννας Γεωργούλη με κλιμάκιο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων…

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη στη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ» στη Ζίτσα.
    Η δραστήρια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ζίτσας και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γιάννα Γεωργούλη, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δ.Σ., επικεφαλής κλιμακίου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 10/4/2014, τη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ» στη Ζίτσα Ιωαννίνων.
    Σκοπός της επίσκεψης των νέων του Δήμου Ζίτσας, ήταν η επαφή με τα 12 άτομα που φιλοξενούνται εκεί. Η αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων ενημερώθηκε από τους υπευθύνους για τις ανάγκες που αντιμετωπίζει η Στέγη.
    Όπως είπαν προς τους αρμόδιους της “Στέγης Αυτιστικών Ατόμων”: «…εμείς, ως νέοι άνθρωποι, ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά ζητήματα, αλλά...
και πρόθυμοι να βοηθήσουμε και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην εφαρμογή ορθολογικής και χρηστής πολιτικής στο Δήμο μας, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε όσο και όπως μας επιτρέπεται, στη απρόσκοπτη λειτουργία της Στέγης. Τέτοιες δομές προσφέρουν λειτούργημα ανεκτίμητης αξίας για τον άνθρωπο. Ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, δεν κοστίζει και επιβάλλεται…»
    Τέλος οι νέοι πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη αναγκών της Στέγης, καθώς συμβολικά γλυκίσματα και πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά ενόψει των γιορτών του Πάσχα.