Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθησαν δύο άνδρες και αναζητούνται δυο γυναίκες για διάρρηξη σπιτιού στο Γραμμένο…

    Συνελήφθησαν χθες νωρίς το απόγευμα στο Κοκκινόχωμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, δύο…
ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 32 και 41 ετών, ενώ αναζητούνται δύο γυναίκες συνεργοί τους (τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί), για διάρρηξη σπιτιού στο Γραμμένο Ιωαννίνων.
    Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν χθες το μεσημέρι από το Κέντρο Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου οι επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι στο Γραμμένο Ιωαννίνων αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή.
    Μετά από άμεση κινητοποίηση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και σε σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται κοντά στο χωριό Κοκκινόχωμα Ιωαννίνων.
    Το όχημα των δραστών ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο από αυτούς, αφού προηγήθηκε πρόσκρουση του οχήματος των δραστών με το περιπολικό αυτοκίνητο.
    Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.