Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Παρελθόν ο Μάνθος από το Ροδοτόπι…

    Λύθηκε η συνεργασία της Πασσαρώνας Ροδοτοπίου με τον τεχνικό Σπύρο Μάνθο. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας πήρε αυτή την απόφαση μετά και τη μέτρια πορεία του Ροδοτοπίου, και η απόφαση του αυτή έγινε αποδεκτή.
    Η διοίκηση του Ροδοτοπίου με ανακοίνωση της,...
τον ευχαρίστησε για την τρίμηνη συνεργασία που είχαν ενώ χρέη προπονητή στην Πασσαρώνα αναλαμβάνει ο Γιώργος Θρασκιάς.
    Η σχετική ανακοίνωση:
    Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού ερασιτεχνικού σωματείου "ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ" ανακοινώνει:

    Τη λήξη της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κ. Σπύρο Μάνθο, κατόπιν δικής του αποκλειστικά επιθυμίας και με γνώμονα πάνω απ' όλα το συμφέρον και την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας.

    Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον άνθρωπο και προπονητή Σπύρο Μάνθο, αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας, για την προσφορά του αυτούς τους τρεις (3) μήνες παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.
    Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε ότι νέος προπονητής της ομάδας μας μέχρι τέλους της περιόδου αναλαμβάνει ο Γιώργος Θρασκιάς, ο οποίος θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.
    Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση που ανοίγεται για την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, εκφράζουμε την απόλυτη στήριξή μας στο πρόσωπό του με τον σεβασμό που αρμόζει στην προσωπικότητά του και τον ευχαριστούμε θερμά που αποδέχθηκε την πρότασή μας να βοηθήσει την ομάδα σ' αυτή την δύσκολη και κρίσιμη αγωνιστικά συγκυρία.

    Τέλος σε ότι αφορά δημοσιεύματα του τύπου για μετακινήσεις ποδοσφαιριστών της ομάδας μας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δηλώνουμε ότι αποκλειστικός στόχος του Δ.Σ. είναι η ενδυνάμωση και όχι η αποδυνάμωση της ομάδας μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ.