Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Το φωτομοντέλο από τη Λαψίστα που έγινε επιστημονική συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα!!!

Οι φωτογραφίες της συνδημότισσας και πιο «καυτής συνιστώσας» του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αυτή την στιγμή το γύρο του διαδικτύου, μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που αποκάλυψε τον ρόλο της στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.
Μια από τις διακριτικές παρουσίες στο μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια, μια νέα κοπέλα από την Κάτω Λαψίστα του Δήμου Ζίτσας, η...
 Μαριλένα Μπαϊραμπά έκανε ντεμπούτο στο πλάι του Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη στα Γιάννενα, από όπου και κατάγεται. Προσφέροντας δηλαδή το τελευταίο πράγμα που έχει ποτέ επιδιώξει η Μαριλένα στην ζωή της, δηλαδή την δημοσιότητα.
Με τον ένα παππού της στο χωριό και τον άλλο σταθερά ή στην ξενοδοχειακή επιχείρησή του πίσω από την Περιφέρεια Ιωαννίνων ή στο κτήμα του στο χωριό της, η Μαριλένα Μπαϊραμπά εργάστηκε ως φωτομοντέλο σχεδόν από την εφηβεία της και έφτασε να γίνει εξώφυλλο σε μεγάλα περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. 
    Με την ολοκλήρωση, όμως, των σπουδών της και την απόφαση της να αφοσιωθεί στην πολιτική, άφησε πίσω της το λαμπερό χώρο του μόντελινγκ. Επέστρεψε στην Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Γιάννενα, το 2009 και άρχισε να ασχολείται με θέματα τοπικά ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην κορυφή των ενδιαφερόντων είναι η οικολογία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Το μόντελινγκ αποτέλεσε το μέσο ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τις σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες. "Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ για το μέλλον είναι πολιτισμός στην πολιτική και υπευθυνότητα", δηλώνει η ίδια. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η αγαπημένη της ταινία είναι η "Έβδομη Σφραγίδα" του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, έχει διαβάσει πολλές φορές το "Η Κοινωνία του Θεάματος" του Γκι Ντεμπόρ, ενώ στο mp3 της βρίσκεις πάντα Portishead.