Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Το αδιαχώρητο στο παζάρι…

Ο κόσμος το αγκάλιασε – Ασφυκτικά γεμάτο με τεράστια ποικιλία.
    Κατάμεστοι από κόσμο διάδρομοι σε ένα πλήρες από εμπόρους παζάρι ήταν η χθεσινή εικόνα που αποκόμιζε κάθε επισκέπτης στα χθεσινά εγκαίνια στα οποία έδωσε το παρόν σχεδόν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας.
    Τόσο η ποικιλία των προσφερομένων προϊόντων (από λευκά είδη, είδη δώρων, εργαλεία κάθε είδους, υποδήματα, χαλιά, ρουχισμός, εσώρουχα, φόρμες εργασίας, παιγνίδια, μπιζού, είδη κήπου, βιβλία, φωτιστικά, παιδικά, χρώματα κλπ μέχρι ηλεκτρονικά, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και μικροέπιπλα), όσο και οι εναρμονισμένες με την οικονομική κρίση χαμηλές τιμές είναι τα...
κύρια χαρακτηριστικά του παζαριού του Δήμου Ζίτσας.
    Όλα αυτά σε συνδυασμό με το εκτενές Λούνα Παρκ για τα μικρά παιδιά δίπλα από τις “γαργαλιστικές” στην όσφρηση μυρουδιές από τα σουβλάκια και τα λουκάνικα, έδωσαν ζωή – έστω και για λίγες μέρες – στην περιοχή της Βουνοπλαγιάς – Ελεούσας.
    Καθοριστική είναι και η συμβολή του οργανωμένου – για περίπου 800 αυτοκίνητα  χώρου στάθμευσης πίσω από το παζάρι, που όμως λόγω της κοσμοπλημμύρας αποδείχθηκε λίγος αφού η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων και από τις δύο πλευρές της Εθνικής Οδού έφθανε το ένα χιλιόμετρο.
    Πολύς λοιπόν ο κόσμος που μετά την επίσκεψή του στις “εμπορικές παράγκες” ξαπόσταινε στις ψησταριές με τα σουβλάκια και την παγωμένη μπύρα να έχουν τον “πρώτο λόγο”, συναντώντας ταυτόχρονα γνωστούς και φίλους.