Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Επίθεση κουκουλοφόρων στο Ήπειρος Tv1 (3 video)

Τα τρία ΒΙΝΤΕΟ: Α) το γιαούρτωμα Β) αυτό με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Γ) από το Skynews
    Επίθεση στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος Tv1 έκαναν την Παρασκευή 7 Απριλίου κατά τις 21.20 οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι των Ιωαννίνων και ενώ το δελτίο ειδήσεων βρισκόταν σε εξέλιξη με καλεσμένο στο studio.
    Oι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι των Ιωαννίνων εισέβαλαν στο studio, επιτέθηκαν φραστικά αλλά και πετώντας αυγά και γιαούρτια στον παρουσιαστή, έγκριτο δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Μπούρχα.
    Ο λόγος της ενέργειας αυτής…
όπως είπαν οι εισβολείς, ήταν γιατί την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή ΕΝ ΛΕΥΚΩ o Παναγιώτης Μπούρχας φιλοξένησε τηλεφωνικά τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής.
Για να δείτε το βίντεο κλικ εδώ   



Για να δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής “Εν Λευκώ”  του Παναγιώτη Μπούρχα της προηγούμενης Πέμπτης, όπου παρενέβη τηλεφωνικά εκπρόσωπος της “Χρυσής Αυγής” το οποίο επικαλέστηκαν ως αιτία οι κουκουλοφόροι για την εισβολή στο στούντιο κλικ εδώ


Κύριο θέμα και στα μεγάλα ξένα ΜΜΕ!
    Η live επίθεση των αντιεξουσιαστών από τα Γιάννενα κατά του τηλεοπτικού σταθμού TV1 έκανε το γύρο του κόσμου αφού έγινε πρώτο θέμα και σε ένα από τα  κορυφαία ειδησεογραφικά sites to  Βρετανικό SkyNews κλικ εδώ 


Το zitsagate εκφράζει τη συμπαράστασή του στο EpirusTV1 και στον Παναγιώτη Μπούρχα. Θεωρούμε ότι η ελευθερία της έκφρασης είναι υπέρτατο αγαθό κάθε ευνομούμενης κοινωνίας. Τα ΜΜΕ πρέπει να είναι ακηδεμόνευτα και να εκφράζουν ελεύθερα την κοινωνία.