Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο για τους εκπροσώπους στην ΠΕΔ…

    Στις 8:00 μ.μ. συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας στην Μεταμόρφωση για να εκλεγούν οι 5 εκπρόσωποι του Δήμου στην γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (ΠΕΔΗΠ).
    Οι 3 Θα είναι της πλειοψηφίας και οι 2 της μειοψηφίας. Από την πλειοψηφία αναμένεται να εκλεγούν...
τρείς δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Ρογκότη και ειδικότερα ανά ένας του κάθε βουλευτή.
    Έτσι αναμένεται να εκλεγεί ένας προσκείμενος στον κ. Παντούλα, ένας προσκείμενος στον κ. Αργύρη και ένας προσκείμενος στον κ. Οικονόμου προκειμένου να διαφυλαχθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες της παράταξης Ρογκότη.
    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zitsagate η πλευρά Παντούλα αναμένεται να υποδείξει τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παν. Παππά, η πλευρά Αργύρη τον αντιδήμαρχο κ. Βασ. Γαρδίκο και η πλευρά Οικονόμου τον έτερο αντιδήμαρχο κ. Σπ. Πάικα. Οι 16 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με μυστική ψηφοφορία στο Δ.Σ. θα βάλουν μέχρι 3 σταυρούς.
    Όπως αναφέρουν έγκυροι κύκλοι της παράταξης Ρογκότη, αν και επιτρέπεται να είναι μέχρι 6 υποψήφιοι, θα “απαγορευτεί” στους άλλους συμβούλους της παράταξης να θέσουν υποψηφιότητα ώστε να υπάρχουν μόνο 3 υποψήφιοι, για να αποφευχθούν τυχόν απρόοπτα και να εκλεγούν εκ του ασφαλούς οι προαναφερθέντες.
    Από την αντιπολίτευση αναμένεται να εκλεγούν οι κ. Βλέτσας και Βούζας, αφού η κάθε παράταξη δικαιούται από έναν σύμφωνα με τον συσχετισμό των εδρών.