Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Τρείς περδικούλες κάθονταν» ο κ. Ρογκότης …

     Ιδιαίτερα καυστικά για τον κ. Ρογκότη ήταν τα σχόλια που ακούγονταν, το πρωί του Σαββάτου στα πηγαδάκια της πανηπειρωτικής σύσκεψης που συγκάλεσε για το θέμα της Δωδώνης ο κ. Φίλιος. Και τι δεν έλεγαν. 
     Όλοι αναρωτιούνταν πως ενώ ο κ. Ρογκότης που …



από το Φεβρουάριο είχε δεσμευτεί σε δύο συμβούλια του δήμου του να συγκαλέσει αυτός την σύσκεψη, τελικά ξεχάστηκε και έτσι παίρνοντας κυριολεκτικά ο κ. Φίλιος «τη μπουκιά από το στόμα» του κ. Ρογκότη (σ.σ. το ξέχασε ανοιχτό ;), πήρε αυτός την πρωτοβουλία. Και ας είναι η Δωδώνη στην Ελεούσα, στην καρδιά του Δήμου Ζίτσας. Και ας είναι οι περισσότεροι εργαζόμενοι της Δωδώνης από το Δήμο Ζίτσας.
      Μα καλά κ. Ρογκότη, «ντιπ για ντιπ» δεν έχετε πολιτικό «νιονιό»; Σε δυό δημοτικά συμβούλια και ο κ. Βλέτσας και ο κ. Βούζας και ο κ. Τζίμας, αλλά και οι παρόντες κτηνοτρόφοι κλπ σας παρότρυναν, σας έδωσαν την ευκαιρία και συμφωνήσατε να συγκαλέσετε εσείς από καιρό αυτή τη σύσκεψη
      Το έδειξε και η τηλεόραση και το είδαμε όλοι. Και εσείς το ξεχάσατε. Δεν το πήρατε χαμπάρι. Σαν τη σύσκεψη με τον κ. Σηφουνάκη για το Ρυθμιστικό που δεν πήγατε και μετά θέλατε να ξαναγίνει για να είστε.
      Εκτός αν πολιτικά άλλα λέτε και άλλα θέλετε και κάνετε. Λέμε και αναρωτιόμαστε μήπως  …θέλετε κατά βάθος να πουληθεί η Δωδώνη και γι΄ αυτό τα κάνετε αυτά ; Λέμε μήπως …
       Η πολιτική ξέρουμε ότι είναι σαν το διάβολο και έχει πολλά ποδάρια.
       Γι΄ αυτό κ. Ρογκότη, για κάντε τον κόπο να πείτε και στους δημότες, δημόσια γιατί αδρανήσατε τόσο απελπιστικά …