Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Διακομματική ΤΣΙΠΟΥΡΟμάζωξη! - Και οι έντεκα ήταν υπέροχοι!!!

Άρχισαν για τα καλά τα... "όργανα" για τις εκλογές.
κλικ στη φωτό για zoom
    Τέσσερις δήμαρχοι (τρεις νυν-ένας πρώην), τέσσερις αντιδήμαρχοι (δύο νυν-δύο πρώην), ένας κορυφαίος τοπικός επιχειρηματίας, ένας συνδικαλιστής της εκπαίδευσης και ένας δημοσιογράφος. 
    Αυτή είναι η 11μελής... παρεούλα που σας παρουσιάζουμε σήμερα! Που τη βρήκαμε; Μα φυσικά να τα πίνει σε γνωστό πολιτικό στέκι στο κέντρο της πόλης. Μπορεί στο...
τραπέζι να μην υπάρχουν νερό ΖΑΓΟΡΙ ή μπύρα ΦΙΞ αλλά αυτό δεν ενοχλεί σε τίποτα τον "σεβάσμιο" Άλκη Χήτο να ρητορεύει και να συμβουλεύει τα ...νεούδια της αυτοδιοίκησης. 
    Η φωτό τον συνέλαβε να αστειεύεται με τον έμπειρο δημοσιογράφο Στέφανο Ντόβα και τον πρώην δήμαρχο Πασσαρώνας Σάκη Βλέτσα. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται η αυτοκόλλητη τριάδα των Δημήτρη Ρογκότη (Δήμαρχος Ζίτσας) και των Θανάση Μανταλόβα και Θωμά Μπέγκα (αντιδήμαρχοι στο δήμο Ιωαννιτών). Φαίνεται να έχουν δική τους κουβέντα και να μη συμμετέχουν στη γενική συζήτηση. 
    Αντίθετα, βλέπουμε τον Κώστα Κατσανάκη (δήμαρχος Δωδώνης) αν και κάθεται ακριβώς δίπλα τους να κρέμεται από τα χείλη του συνδημότη του Άλκη Χήτου, ενώ αντίθετα ο Γαβριήλ Παπαναστασίου (δήμαρχος Ζαγορίου) φαίνεται να προσπαθεί να πιάσει επαφή με τον Δ. Ρογκότη που κάθεται αντικριστά του. 
    Εκτός παρέας φαίνονται να είναι, ο ΔΑΚίτης συνδικαλιστής της εκπαίδευσης (εκ Κράψης... ορμώμενος) Πάνος Λαζικίτσιος (δεξιά δίπλα στον Σ. Βλέτσα) αλλά και οι Νίκος Μπούτσικος και Στέφανος Μιχάλης (πρώην αντιδήμαρχοι στο Δήμο Εκάλης και το δήμο Μολοσσών αντίστοιχα). 
    Απ' ότι καταλαβαίνετε, η συζήτηση γίνεται ταυτόχρονα σε πολλά ταμπλό, με τα υπονοούμενα και τις μπηχτές να δίνουν και να παίρνουν. Η πλάκα είναι ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την κεντρική πολιτική σκηνή, αφού ως γνωστόν η πολιτική ταυτοποίηση των περισσοτέρων της παρέας μοιάζει να αποτελεί άλυτο γρίφο!

>>>>>>>>>>>>>>>> πηγή: epirusgate