Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η Θύελλα Ελεούσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της…

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Ποιοι βραβεύτηκαν...
    Μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων "Καρβούνης" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θύελλας Ελεούσας.
    Ο πρόεδρος της Ελεούσας κ. Ντούγιας στην ομιλία του...
αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην ομάδα της Θύελλας σε όλα τα τμήματα, ενώ έκανε και αναφορά στην ίδρυση του τμήματος βόλεϊ, κάτι που όπως είπε ήταν στους στόχους της ομάδας. 
    Ευχαρίστησε τόσο τον πρώην προπονητή Θανάση Τζιάλλα, όσο και τον νυν Θανάση Χαρίση, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα.
    Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος, ο αντιδήμαρχος Άλκης Βότσικας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Βασίλης Ευθυμίου, ο πρόεδρος του ΣΔΗΠ Δημήτρης Γούκος το μέλος της Ε.Δ. Κώστας Δάλλας, σύσσωμο το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων.
    Ο Δήμαρχος Ζίτσας έκανε λεπτομερή και αναλυτική αναφορά στα όσα έκανε η Δημοτική Αρχή στο γήπεδο και πόσο στοίχισε το κάθε έργο, τόνισε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνει και το κάτι παραπάνω, ενώ είπε ότι για το πλαστικό γήπεδο θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να γίνει πραγματικότητα.
    Στην συνέχεια βραβεύτηκε παλιός ποδοσφαιριστής της Ελεούσας Χρήστος Καρβούνης καθώς και οι αριστούχοι μαθητές όλων των τμημάτων.
Με την σειρά βραβεύτηκαν οι Γιώργος Οικονόμου, Δημήτρης Τσάγκας, Βαγγέλης Τζιάλλας, Σπύρος Αγγέλης, Δημήτρης Παπαντωνίου, Γιάννης Τζουμερκιώτης, και Λάμπρος Κούργιας όλοι μαθητές με βαθμό από 18 μέχρι 19,5.

πηγή: passports

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο



































Δείτε τα βίντεο