Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Πάλι Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 15/12!!! Κρύβονται νέα μέτρα;;;

    Μπορεί στην ημερήσια διάταξη να αναφέρονται μόνο πέντε (5) θέματα, για τη νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας που θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, στις 7:00 μμ, αλλά…
    Αλλά, όπως λέει και η παροιμία «κάηκε η βάβω στο κουρκούτι και φυσάει και το γιαούρτι». Έτσι έντονη είναι η ανησυχία σε συζητήσεις μεταξύ δημοτών, μήπως κατά την προ ημερησίας διάταξη “κρύβονται” και νέα μέτρα – αυξήσεις από το Δήμαρχο κ. Μιχ. Πλιάκο.
    Συγκεκριμένα η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:...


Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α    Δ Ι Α Τ Α Ξ Η
1. Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Νέα Πράξη Εφαρμογής στο Ο.Τ. 54 του σχεδίου της Δ.Κ. Ελεούσας Δήμου Ζίτσας» που εκπονήθηκε από τον μελετητή κ. Ζαρπαλά Αθανάσιο.
2. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης περιοχής Λεκανοπεδίου, Δ.Ε. Πασσαρώνος», αναδόχου «ΖΙΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»
3. Πρόταση τροποποίησης σχετικά με το έργο «Διαμόρφωση κεντρικής πλατείας Δημαρχείου και Περιβάλλοντος χώρου» Δήμου Ζίτσας, αναδόχου “Κ/Ξ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕΒΕ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ”.
4. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού Ελεούσας» του Δήμου Ζίτσας, αναδόχου «Κ/Ξ ΒΛΑΧΑΣ Π-Σ ΑΤΕ-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΤΕΒΕ».

5. Λήψη απόφασης σχετικά με την λειτουργία παλαιού αγωγού υδροδότησης του ΣΥΔΛΙ που διέρχεται από την Δ.Κ. Ελεούσας. Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου