Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ: Ριζοσπαστική πρόταση Μιχάλη Μπίγγου για αναβάθμισή της…

Προτείνει προς τον κ. Πλιάκο αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της με σκοπό «την ανάδειξη των έργων πνοής του Δήμου Ζίτσας». Που ζητά να μεταφερθεί.
    Με πρότασή του, που όπως δηλώνει προτίθεται να καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 13 Ιουλίου (όπου θα ληφθεί η απόφαση για την διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας), ο Μιχάλης Μπίγγος ζητά να αλλάξει ο καθιερωμένος τόπος που γίνεται το παζάρι.
    Αντί της Βουνοπλαγιάς (θέση “Πράσινη Γωνιά”) όπου παραδοσιακά γίνεται το παζάρι, ο κ. Μπίγγος με σκοπό όπως αναφέρει, την ανάδειξη του «έργου πνοής» που συντελείται στο Δήμο Ζίτσας με την...
προϋπολογισμού 170.000 €, ασφαλτόστρωση του δρόμου από τον οποίο περνάει προς το πτηνοτροφείο του ο κ. Αργύρης, προτείνει να διεξαχθεί εκεί, στον προς νεοασφαλτόστρωση αυτό μεγάλο δρόμο η εμποροπανήγυρη. Ο δρόμος βρίσκεται κάπου στον κάμπο της Λαψίστας και έχει εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ.

Δίκαιος σαρκασμός…
    Ασφαλώς η σκωπτική και σαρκαστική διάθεση της πρότασης Μπίγγου (κλικ εδώ) αναδεικνύει σε όλο του το μέγεθος τον προβληματισμό δημοτών για την δαπάνη των 170.000 € για την ασφαλτόστρωση ενός δρόμου μέσα στον κάμπο, από τον οποίο διέρχεται προς το πτηνοτροφείο του ο κ. Αργύρης (με χρηματοδότηση 100.000 € από τον κ. Καχριμάνη και 70.000 € από τον κ. Πλιάκο), τη στιγμή κατά την οποία στο Τεχνικό του Πρόγραμμα ο Δήμος Ζίτσας προβλέπει «ψευδοεργάκια» των 2.000 € και των 3.000 € κατά κανόνα στα περισσότερα χωριά.

Η ανάρτηση του κ. Μιχάλη Μπίγγου: