Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Όλγα Ζήση για ΚΑΠΗ Ελεούσας: «Τα γεγονότα που αναφέρετε είναι αληθή, αρνήθηκα την διαδικασία του διορισμού»

Ο κ. Καρατασίτσας αποδείχτηκε έμπρακτα υπέρ του διορισμού και κατά της δημοκρατικής διαδικασίας της συγκέντρωσης.
Με απάντησή της στα ερωτήματα που δημοσιοποίησε το zitsagate, η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πασσαρώνος κ. Όλγα Ζήση, επαληθεύει τα γεγονότα. «Τα γεγονότα που αναφέρετε ειναι αληθή» τονίζει η κ. Ζήση αναφερόμενη στο ρεπορτάζ για τη μη σωστή λειτουργία του ΚΑΠΗ Ελεούσας και τα προβλήματα στη λειτουργία του.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την απάντηση της κ. Ζήση:
«Διάβασα στο blog σας αρθρο το οποίο αφορά το ΚΑΠΗ Ελεούσας και αναφέρετε το όνομά μου. Τα γεγονότα που αναφέρετε ειναι αληθή.
Πράγματι υπήρξε...
συνάντησή μου με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Ζίτσας κατά την οποία συζητήθηκε η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών της άμισθης επιτροπής του ΚΑΠΗ Ελεουσας. Μου προτάθηκε να ορισθώ πρόεδρος της άμισθης επιτροπής με διαδικασία διορισμού.
Αρνήθηκα την διαδικασια του διορισμού και αντιπρότεινα να γίνει συγκέντρωση στον χώρο του ΚΑΠΗ Ελεούσας στην οποία θα δινόταν η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν για τις παραιτήσεις και να αυτοπροταθούν οι ενδιαφερομενοι. Τη διαδικασία αυτή την θεωρώ πιο δημοκρατική απο τον διορισμό, πιθανον θα προέκυπταν και αλλοι ενδιαφερόμενοι.
Η πρότασή μου δεν έγινε δεκτή αλλά ούτε και η επιθυμία μου να συμμετέχω στην επιτροπή ως αντιπρόεδρος ή μέλος σε περίπτωση που οι παραιτηθέντες θα αντικαθίσταντο με τη διαδικασία του διορισμού. Με τιμά η πρόταση που μου έκανε (παρουσία τρίτων) ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ζίτσας κ. Καρατασίτσας Ανέστης. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και παρακαλώ δημοσιοποιήσετε την απαντησή μου»  

Το δικό μας σχόλιο για την πολιτική του κ. Ανέστη Καρατασίτσα στο ΚΑΠΗ Ελεούσας με μία πολιτική γελοιογραφία: