Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ο Σπύρος Πάικας νέος πρόεδρος στο ΠΕΑΚΙ...

Όλη η σύνθεση του Δ.Σ. Έχει στην εποπτεία του το στάδιο Ζωσιμάδες, το κολυμβητήριο Λιμνοπούλας (ΕΑΝΚΙ) και το Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής. 
    Ο δικηγόρος Σπύρος Πάικας (Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου με την Όλγα Γεροβασίλη και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας) αναλαμβάνει πρόεδρος του ΠΑΕΚΙ (με αναπληρωτή πρόεδρο τον ιδιωτικό υπάλληλο Βασίλη Μπέκα).
    Η απόφαση για τον διορισμό της νέας διοίκησης στο αθλητικό κέντρο δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και ο Σπύρος Πάϊκας ήδη παρέλαβε τα σκήπτρα της προεδρίας από τον παλιό πρόεδρο. Η θητεία της διοίκησης είναι διετής
    Οι περισσότεροι της νέας διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έχουν...
ενεργό συμμετοχή στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο. Ο νέος πρόεδρος Σπύρος Πάικας έπαιξε ποδόσφαιρο αλλά και διετέλεσε παράγοντας στην ομάδα του Ροδοτοπίου, ενώ κατάγεται από αθλητική οικογένεια.

Στις υπόλοιπες θέσεις είναι:
2. Σωτήρης Τριανταφυλλίδης αρχιτέκτονας αντιπρόεδρος (με αναπληρωτή τον Άγγελο Μπίτσικα συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο). 
3. Βαγγέλης Παλατζίδης διευθυντής νεολαίας και άθλησης Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών γραμματέας (με αναπληρώτρια την Παρασκευή Λώλα, ελεύθερη επαγγελματία).
4. Βλάσης Παπαχρήστος οικονομολόγος ταμίας (με αναπληρωτή τον Μιχάλη Παγωτό συνταξιούχο ιδιωτικό υπάλληλο). 
5. Σπύρος Ντάνης εκπαιδευτικός έφορος (με αναπληρωτή τον Πέτρο Παλάσχα εκπαιδευτικό).
6. Παύλος Κοντογιάννης ελεύθερος επαγγελματίας μέλος (με αναπληρωτή τον Γεώργιο Πανταζή εκπαιδευτικό). 
7. Χαρά Δούκα εκπαιδευτικός μέλος (με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο οικονομολόγο).

Η αθλητική δραστηριότητα των υπολοίπων του Δ.Σ.
Ο Άγγελος Μπίτσικας είναι επί σειρά ετών παράγοντας στον Αετό Νήσου και τώρα είναι μέλος στη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ.
    Ο Μιχάλης Παγωτός ήταν παλιός αθλητής και ποδοσφαιριστής στην καλή ομάδα του Αετού Νήσου αλλά και σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες. Είναι πατέρας της Βέρας Παγωτού, από τις μεγαλύτερες αθλήτριες τένις στην Ελλάδα.
    Ο Παύλος Κοντογιάννης ταύτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη σπουδαία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος, ειδικά στη δεκαετία του '90 με προπονητές τους Λευτέρη Κολτσίδα και Αλφρέδο Γκλασμάνη.
    Ο Βαγγέλης Παλατζίδης έχει πολλά χρόνια στον τομέα του αθλητισμού και γνωρίζει τα προβλήματα. 

    Καλή επιτυχία σε όλους καθώς το κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι κομβικής σημασίας για την άθληση της νεολαίας (και όχι μόνο) και την ανάπτυξη του αθλητισμού. 
    Και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή, που οι οικονομικές επιδοτήσεις είναι με πολύ φειδώ (ας χρησιμοποιήσουμε αυτή την επιεική έκφραση), αλλά τα έξοδα για τη λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων παραμένουν μεγάλα. 
    Μεγάλη βαρύτητα να δείξουν και στον λαϊκό αθλητισμό, όπου κυρίως στο ΠΕΑΚΙ κάθε μέρα περπατούν και αθλούνται άνθρωποι κάθε ηλικίας και κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει αυτό το δικαίωμα.