Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ντροπή για το Δήμο Ζίτσας! Οι κάτοικοι κάνουν με δικά τους χρήματα τα έργα…

Στα Κούρεντα μάζεψαν χρήματα (5.200 €) οι συγχωριανοί και κάνουν μόνοι τους τον τοίχο του Σχολείου! Η «Αδελφότητα Κουρέντων» αφού “είδε και αποείδε” με το Δήμο Ζίτσας το πήρε απόφαση!!!
    Μπορεί για το δρόμο που πάει στο πτηνοτροφείο του ο Αργύρης να έβαλαν 170.000 € για να πέσει άσφαλτος (100.000 € ο Καχριμάνης και 70.000 € ο Πλιάκος), αλλά τα χωριά του Δήμου Ζίτσας φαίνεται ότι δεν μετράνε για το δήμαρχο όσο ο Αργύρης (εδώ)!!!
    Όλο κι όλο το ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του κ. Πλιάκου έχει για τα Κούρεντα ΜΗΔΕΝ Ευρώ (0 €) και για όσα άλλα χωριά έχει κάτι, έχει κυρίως 2.000 € και 3.000 € (εδώ).
    Βλέποντας αυτή την πολιτική της δημοτικής αρχής, τα...
Κούρεντα το πήραν απόφαση! Η «Αδελφότητα Κουρέντων» συγκέντρωσε τα απαραίτητα χρήματα (5.200 €) για να τελειώσει ο τοίχος του Σχολείου και έβαλε στο internet (εδώ) τη διακήρυξη για να κάνει μόνη της το έργο!!!
    Πέρα από ντροπή για τον κ. Πλιάκο και το Δήμο Ζίτσας, τι άλλο να πει κανείς…

Η ανακοίνωση της «Αδελφότητας Κουρέντων»
    Ανοικτός διαγωνισμός με κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο «Κατασκευή τοιχοποιίας στο Δημοτικό Σχολείο Κουρέντων»"
    Προϋπολογισμός : 5.200,00 ευρώ
    Διάρκεια : 15 ημέρες
    Διαδικασία ανάθεσης : Ανοικτός διαγωνισμός
    Περίληψη έργου : Κατασκευή τοίχου από λιθοδομή, σε συνέχεια της υπάρχουσας κατάστασης (Δυτική πλευρά ) από το σημείο που τελειώνει η υπάρχουσα, μέχρι την είσοδο στον αύλειο χώρο, δίπλα στην πισίνα. Κατασκευή πέτρινων κολονών (εισόδου). Δηλαδή αποπεράτωση του υπάρχοντος έργου με τα σχέδια και τις προϋπόθεσης του παλαιού.