Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ξεκινάει την Κυριακή το 1ο τουρνουά τάβλι με διοργανωτή την ομάδα YChoice…

Στις 14 Ιουνίου 2015 (ώρα 12:00 μ) στο κυλικείο του γηπέδου της Ελεούσας. Που γίνονται οι δηλώσεις. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ! Το έπαθλο!
Τι σχέση μπορεί να έχει το τάβλι με το ποδόσφαιρο, το εθνικό παιχνίδι και το εθνικό άθλημα?
Έφτασε η ώρα για το τουρνουά τάβλι και ο ιδανικός χώρος για τον σκοπό αυτό είναι το κυλικείο στο γήπεδο της Ελεούσας (ακριβώς κάτω από τα φανάρια Ελεούσας στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κόνιτσας), το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του την επόμενη Κυριακή μόνο γι΄ αυτό το γεγονός.
Το μόνο που θα...
χρειαστούμε είναι τάβλι (όποιοι έχουν το φέρνουν). Επίσης, επειδή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεσημεριανές ώρες, προτείνουμε να φέρουμε σπιτικούς μεζέδες κατά προτίμηση.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Η προαιρετική κατανάλωση όμως στο κυλικείο του συλλόγου (που θα μας φιλοξενήσει στον χώρο) θα συνεισφέρει αποκλειστικά στην ομάδα.
Στη διάρκεια των αγώνων θα συζητήσουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα αθλήματα στο ενεργητικό του συλλόγου, επιπλέον του ποδοσφαίρου που εδώ και χρόνια είναι το μοναδικό οργανωμένο ομαδικό άθλημα στην Ελεούσα.

Που γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής
Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα εδώ ή επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα: 2651063688,6944678185, για να οργανώσουμε καλύτερα τον χώρο.

    Το έπαθλο? … θα το μάθετε σύντομα!