Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πάλι από το Δήμο Ζίτσας ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων…

Μετά τον Παν. Παππά, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Μιχ. Πλιάκος
    Η παράδοση του Δήμου Ζίτσας συνεχίζεται στο Σύνδεσμο Παρακαλάμιων Δήμων για την Ανάπτυξη & Αξιοποίηση του Ποταμού Καλαμά, όπου νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος, στη θέση του κ. Παν. Παππά (ο οποίος εκτός από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας ήταν και ο πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου).
    Ειδικότερα, το...
απόγευμα της  Τρίτης 26/05/2015 στην την Κληματιά (έδρα του Συνδέσμου), οι εκπρόσωποι των Δήμων (Ζίτσας, Πωγωνίου, Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών) που συγκροτούν το Σύνδεσμο συνεδρίασαν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβούλιου.
    Παρόντα ήταν έξι από τα οκτώ μέλη του Δ.Σ. των πέντε δήμων – μελών του Συνδέσμου και
    Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς. Την Εκτελεστική επιτροπή εκτός από το δήμαρχο Ζίτσας την απαρτίζουν ο Παν. Λιάκος (Δ. Ζίτσας) και ο Τάσος Γιούνης (Δ. Πωγωνίου) με αναπληρωματικά μέλη το Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά και την κ. Ρεγγίνα Δηλλαβέρη (Δ. Ηγουμενίτσας). Να σημειωθεί ότι το Δήμο Σουλίου εκπροσωπούσε ο κ. Θεόδωρος Μπάτσης.
    Στη διάρκεια της συνεδρίασης όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν υποσχέσεις και ανέλαβαν δέσμευση να εργαστούν με στόχο να λειτουργήσει ενεργά ο Σύνδεσμος για το σκοπό που συστάθηκε και δεν είναι άλλος από την αειφόρο ανάπτυξη και αξιοποίηση του ποταμού Καλαμά.
    Αρκεί το αποτέλεσμα να τους δικαιώσει και να δείξουν ότι το πιστεύουν