Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Θωμάς Παπαϊωάννου: Έτσι πρέπει να δουλεύει ο Δήμος Ζίτσας…

“Αιχμές και Ύμνοι” από τον πρώην Δήμαρχο Πασσαρώνος και νυν Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ροδοτοπίου. Όλη η δήλωση.
    Αφ΄ ενός μεν θετική κριτική από τον Θωμά Παπαϊωάννου για τις δημοκρατικά συντονισμένες ενέργειες και την σφαιρική ενημέρωση, κυρίως όμως για το μέγεθος των παροχών προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας, για τον Ανέστη Καρατασίτσα, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ζίτσας, αφ΄ ετέρου όμως αφήνει έμμεσες αιχμές κατά του κ. Μιχ. Πλιάκου, αφού παραλείπει...
ακόμη μια απλή αναφορά σε όποια συμβολή του.
    Ο πρώην Δήμαρχος, ασφαλώς έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδρομών, εκδηλώσεων και μπάνιων των ΚΑΠΗ, προσδοκώντας στην έγκρισή του από το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου, ενώ εκτιμά ως θετική την ψήφιση του Κανονισμού και την σχετική ενημέρωση που έγινε.

Αιχμές
    Παράλληλα η δήλωση του κ. Παπαϊωάννου υποκρύπτει αιχμές κυρίως για τον δήμαρχο κ. Μιχ. Πλιάκο, αφού ο κ. Παπαϊωάννου ουσιαστικά υποδεικνύει στον κ. Πλιάκο πως πρέπει να δουλεύει ο Δήμος Ζίτσας, θέτοντας ως πρότυπο τον γιατρό Ανέστη Καρατασίτσα και παραλείποντας εσκεμμένα(;) κάθε αναφορά στο σημερινό δήμαρχο.
    Επίσης αιχμές υποκρύπτονται (κατ΄ ανάγκη λόγω σύγκρισης) και για τον προηγούμενο Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αποστόλη Χανδόλια (ο οποίος όμως κατά κοινή ομολογία επιτέλεσε ουσιαστικότατο έργο).

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θωμά Παπαϊωάννου
    «Να σας γνωρίσω ότι σήμερα Τετάρτη 21-5-2015 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Καρατασίτσα γενική συνάντηση όλων των διοικήσεων των ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ όπου αναλύθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδρομών, εκδηλώσεων και μπάνιων.
    ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε 7 ημέρες για όλα τα ΚΑΠΗ θάλασσα, 4 ημέρες λουτρά. 2 ημερήσιες εκδρομές. Η πρόταση θα πάει στο συμβούλιο για να ψηφιστεί.
    ΕΠΙΣΗΣ ενημερώθηκαν οι διοικήσεις των ΚΑΠΗ για τον κανονισμό λειτουργίας, για τα πραγματικά μέλη, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις.
    ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ, ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ, ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΖΙΤΣΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΡΑΤΑΣΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Παπαϊωάννου Θωμάς
πρώην Δήμαρχος Πασσαρώνας»