Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο Αντιδήμαρχος στη “μάχη της Γορίτσας”…

Ο “πιστός Θωμάς, τα περιπολικά, η ...βόλτα ως το "Μέγαρο" στα Γιάννενα, οι μπετονιέρες και οι “τσιμεντένιες αλχημείες”.
Τεράστια γκάφα ολκής άνευ λόγου και ουσίας της δημοτικής αρχής που... μπάζει απ' όλες τις μπάντες!
    Άναψαν για τα καλά “τα αίματα” προχτές Δευτέρα στην Ελεούσα όταν ξαφνικά γύρω στις 3 το μεσημέρι στη Γορίτσα επικράτησε πανικός. 
    Αν και αντιδήμαρχος καθαριότητας ο Θωμάς Μάστακας, μάλλον κακώς «έχωσε την ουρά του» στην...
Ελεούσα στα τεχνικά! Επόπτευε τσιμεντόστρωση που έκανε ο Δήμος Ζίτσας ουσιαστικά στο …πουθενά, όταν θιγόμενος γείτονας ειδοποίησε το 100.

Το ταξιδάκι...    
    Σε λίγα λεπτά όχι ένα αλλά δύο (2) περιπολικά έφτασαν στο σημείο και ο Θωμάς υποχρεώθηκε να “επιβιβαστεί” στο ένα για ένα σύντομο ταξιδάκι μέχρι το ..."Μέγαρο" στα Γιάννενα. Τελικά μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν, η συνέχεια δε δόθηκε στο Αυτόφωρο αλλά στο δημαρχείο την επόμενη ημέρα.

Οι εσωτερικές κόντρες…
    Λογικό όταν ο …καθαριότητας μπαίνει σε “ξένα χωράφια”  τα προβλήματα να πάνε σύννεφο. Και ασφαλώς δεν μπορεί να είναι ανυπόστατες οι φήμες για τις δυνατές φωνές και τις έντονες διαμαρτυρίες ομάδας δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας προς το δήμαρχο κ. Μιχ. Πλιάκο για την εκτός των αρμοδιοτήτων του εμπλοκή του Θωμά Μάστακα, για τις “τσιμεντένιες αλχημείες” και όχι μόνο! 
    Ποιος θα πίστευε ότι ήταν πρωτοβουλία του “πιστού Θωμά και όχι εντολή; Και γιατί στο Θωμά της καθαριότητας η εντολή

Ο δήμαρχος...
     Ο κ. Πλιάκος πέρα από το μπάχαλο που επικρατεί,  είχε το άγχος του με την εμπλοκή του Δήμου Ζίτσας και τα γέλια κατοίκων με τα 100 και τις προσαγωγές. Και δε φτάνει αυτό, είχε από πάνω να αντιμετωπίσει και τις εκ των έσω γκρίνιες.
    Μιλάμε για τεράστια πολιτική γκάφα ολκής άνευ λόγου και ουσίας της δημοτικής αρχής που... μπάζει απ' όλες τις μπάντες!

    Υ.Γ. Ουάου, που είναι ο Ράρρας;;;;