Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές: Betting - ΣΤΟΙΧΗΜΑ, οι αποδόσεις και οι προβλέψεις πέντε (5) εταιρειών…

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015: Τι αποδόσεις δίνουν για τη διαφορά των κομμάτων, για το νικητή κλπ. Οι τελευταίες κυλιόμενες καθημερινές δημοσκοπήσεις.
    Ενώ απομένουν λιγότερες από τρεις εβδομάδες από το άνοιγμα της κάλπης για τις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, οι τελευταίες  κυλιόμενες καθημερινές δημοσκοπήσεις βρίσκονται στα στενά επιτελεία των κομμάτων αλλά κυρίως στις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες.
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους τα γραφεία στοιχημάτων καθορίζουν τις αποδόσεις προς τους παίχτες – πελάτες τους και συνεπώς θεωρούνται σημαντικής αξιοπιστίας.
    Έτσι οι αποδόσεις που δίνουν (σήμερα πρωί Τετάρτης 7 Ιανουαρίου 2015) πέντε (5) μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες είναι οι εξής:...
(επισημαίνεται ότι ακόμη -ως 6/1/2015- δεν μετρήθηκαν: το ποσοστό και η επίπτωση του νέου κόμματος του κ. Γιώργου Παπανδρέου, η αυτόνομη κάθοδος της ΔΗΜΑΡ κλπ)
Σημειώστε ότι τις επόμενες μέρες θα αναρτήσουμε τις νεότερες αποδόσεις, ώστε να βγάζετε τα συμπεράσματά σας για τις διαφορές.