Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΥΪΖ: Λυματολάσπη κατά αγριόχοιρων;;;

Το ΦΕΚ 321, η κόντρα των κυνηγών, ο χασάπης και ο βλάχος!!!
    Όταν σε πολύ πρόσφατη διαμάχη «πολιτικών οικογενειών» για τον κυνηγότοπο των αγριογούρουνων, που κατέληξε στα δικαστήρια με εκατέρωθεν μηνύσεις, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα, ο αδερφός μαζί με τον πατέρα ενός δημάρχου “ξεστόμιζαν” όπως λένε κατά των βλάχων αντιδίκων του (οι οποίοι είναι κοντινότατο σόι του γαμπρού ενός σημαντικού τοπικού πολιτικού και στο μεταξύ είχαν απομακρυνθεί και δεν άκουγαν), τη φράση «εσείς κοιτάτε μόνο την πάρτη σας, ας ψάξει ο κόσμος την εφημερίδα της Κυβερνήσεως για να δουν ποιοι είστε και τι κάνετε, ας ψάξουν όλοι το Νο 321» επαναλαμβάνοντάς τη μάλιστα αργότερα στο καφενείο, κανείς δεν υπολόγιζε τη συνέχεια. Ελάχιστοι το έψαξαν...
    Αλλά στο βαθμό που ισχύει η παροιμία ότι «ο βλάχος το κρατάει μανιάτικο», όλα θα μπορούσαν να εξηγηθούν. Γιατί όπως λέει μια άλλη παροιμία, όχι μόνο «ο βλάχος και ο λαγός» αλλά επίσης και «ο χασάπης και ο καιρός» φίλοι δεν πιάνονται!!!
Η λυματολάσπη  
    Άσχετα...
εντελώς λοιπόν με τα παραπάνω, όπως όλα δείχνουν ο Καχριμάνης άδειασε τον Πλιάκο. Έτσι ερμηνεύουν πολιτικά, αρκετοί τη γνωμοδότηση, του ορισθέντος δικηγόρου από τον κ. Πλιάκο (που είναι περιφερειακός σύμβουλος του κ. Καχριμάνη) για να γνωμοδοτήσει αν ο Δήμος Ζίτσας πρέπει ή όχι να προσφύγει με ασφαλιστικά μέτρα και κύρια αγωγή στο ΣτΕ κατά του άντρα της Τατιάνας για τη ιδιωτική μονάδα λυματολάσπης που αυτός θέλει να κάνει στην Ελεούσα.
    Ο κ. Βασ. Γοργόλης με τη σημερινή του γνωμοδότηση αποδεικνύει στην πράξη (και βέβαια αυτός μόνο ξέρει γνήσια το γιατί), ότι δεν έκανε εκπτώσεις στην άσκηση των νομικών του καθηκόντων και ουσιαστικά ίσως μπλοκαριστεί (προς το παρόν) η χωροθέτηση και η δημιουργία της συγκεκριμένης ιδιωτικής μονάδας λυματολάσπης του άντρα της Τατιάνας στον ήδη επιβαρυμένο περιβαλλοντικά, δήμο Ζίτσας.
    Μένει βέβαια ο κ. Πλιάκος να ορίσει για την προσφυγή στο ΣτΕ έμπειρο δικηγόρο και όχι κανένα δικηγόρο που δεν θα έχει εμπειρία (ασφαλώς όχι “χασοδίκη”) που θα χάσει από χέρι την υπόθεση.