Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πλιάκος και Π. Λιάκος μετάνιωσαν για τα ασφαλιστικά μέτρα;

Δίνουν σε πολλούς την εντύπωση ότι θέλουν «πάση θυσία να εξυπηρετήσουν» τον άντρα της Τατιάνας. Δεν τα θέλουν στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου;
    Αναστάτωση επικρατεί μέχρι και αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Ζίτσας μετά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, που τόσο για το βιοαέριο, όσο και για λυματολάσπη πήρε ομόφωνη απόφαση και για προσφυγή στο ΣτΕ, αλλά και για παράλληλη κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.
    Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, τόσο ο δήμαρχος κ. Μ. Πλιάκος όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Λιάκος, φέρονται να «καταβάλλουν απεγνωσμένες προσπάθειες», ώστε στην απόφαση που θα δημοσιευτεί επίσημα να «εξαφανιστούν» τα ασφαλιστικά μέτρα για...
τη λυματολάσπη.  
    Εκτιμάται ως βέβαιο, ότι μια τέτοια εξέλιξη εξυπηρετεί απεριόριστα τον άντρα της Τατιάνας. Τούτο αφού η ιδιωτική του μονάδα λυματολάσπης ΔΕΝ θα κινδυνεύει με δικαστική διακοπή επί σειρά ετών, μέχρι δηλαδή να φτάσει στο τέλος της η κύρια αγωγή του Δήμου στο ΣτΕ.
    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η Τατιάνα «έτριξε τα δόντια» στον Πλιάκο μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ασφαλιστικά και ότι ουσιαστικά του “έδωσε εντολή” να βρει τρόπο να τα “εξαφανίσει από προσώπου γης.
    Η εντύπωση που δίδεται σε πολλούς από μια τέτοια κίνηση, είναι πως η φερόμενη απέλπιδα και «πάση θυσία» προσπάθεια να βοηθηθεί ο άνδρας της Τατιάνας είναι απολύτως απαράδεκτη. Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την αποκάλυψη που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία της μητέρας του κ. Π. Λιάκου με την ιδιωτική μονάδα λυματολάσπης του άντρα της Τατιάνας όπως περιγράφεται στην επίσημη απόφαση της Αποκεντρωμένης.
    Είναι απολύτως βέβαιο (στο βαθμό που θα συμβεί) ότι πολιτικά αποτελεί μέγιστη ντροπή για το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Σε αναμονή των εξελίξεων…