Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Νέα απόφαση Πλιάκου για αντιδημάρχους - Η γκρίνια έφερε αλλαγές…

ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. Πρόσθεσε και άλλον εντεταλμένο. Υποχρεώθηκε να δώσει αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής.
Τόπο φαίνεται ότι έπιασαν μετά από 2 μήνες τα δικαιολογημένα παράπονα των 4 εκ των 5 αντιδημάρχων (Θ. Μάστακα, Σ. Μιχάλη, Β. Γκουγιάννου και Α. Βότσικα), τα οποία έκαναν όπως φημολογείται σε επίσκεψή τους στην Περιφέρεια ώστε …αρμοδίως ο δήμαρχος κ. Μιχ. Πλιάκος να «νουθετηθεί». Έτσι η αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη φέρεται ότι έδωσε εντολή στον κ. Πλιάκο για την «αποκατάσταση και τακτοποίηση» που τους υποσχέθηκε.   
    Όπως είχαμε αποκαλύψει από...
τις 22 Σεπτεμβρίου (εδώ) με τίτλο «“Εντολή” Τατιάνας σε Πλιάκο για extra δικαιώματα σε αντιδημάρχους; Θα τροποποιήσει ο Πλιάκος την απόφαση; Κραυγές και ψίθυροι για αντάρτικο με το καλημέρα» οι Θωμάς Μάστακας, Βαγ. Γκουγιάννος, Άλκης Βότσικας και Στέφ. Μιχάλης αν και είχαν οριστεί αντιδήμαρχοι, από πολλούς θεωρούνταν διακοσμητικοί, αφού σύμφωνα με την αρχική απόφαση ορισμού τους, όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ δικαίωμα υπογραφής, αλλά επιπλέον ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ούτε καν την εποπτεία του προσωπικού των τομέων τους, την οποία ο κ. Πλιάκος είχε αναθέσει στον μόνο ουσιαστικό αντιδήμαρχο τον κ. Δημ. Λάμπρου.

Η νέα απόφαση
    Με την νέα του απόφαση (1316/21987/11-11-2014) ο κ. Μιχ. Πλιάκος δίνει αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής και στους 4 παραπονούμενους, ενώ προσθέτει και έναν ακόμη εντεταλμένο σύμβουλο – «πολιτική μαϊμού», στον οποίο δίνει μεν την εποπτεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, χωρίς όμως να του επιτρέπει να υπογράφει οτιδήποτε σχετικό!!! Πρόκειται για τον κ. Φώτη Ραρρά στον οποίο δίνει δικαίωμα υπογραφής μόνο για γνήσιο υπογραφών και για βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας!!!
    Ακόμη αφαίρεσε από τον κ. Δημ. Λάμπρου την εποπτεία των Νομικών Προσώπων του Δήμου την οποία είχε, μετά από τις αντιδράσεις της Γιάννας Γεωργούλη, του Ανέστη Καρατασίτσα, του Φώτη Ράρρα και του Περικλή Γρίβα.
    Στον κ. Άλκη Βότσικα που δικαιολογημένα είχε "σηκώσει αντάρτικο" έδωσε επιπλέον την Πολιτική Προστασία την οποία αφαίρεσε από τον κ. Θωμά Μάστακα, την έκδοση και ανάκληση αδειών καταστημάτων την οποία αφαίρεσε από τον κ. Δημ. Λάμπρουκαθώς και την δημόσια υγεία και την ισότητα ανδρών - γυναικών(!!!). Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Άλκης Βότσικας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο είχε οριστεί και στην επιτροπή για τις πόρνες (εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα). 
    Στον κ. Θωμά Μάστακα πρόσθεσε τον ηλεκτροφωτισμό και στον κ. Θαρύπα την Παιδεία, αρμοδιότητες που μάλλον είχαν ξεχαστεί.

Αναλυτικά η ανάρτησή μας της 22-9-2014 και όλη η νέα απόφαση του κ. Πλιάκου








Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ