Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησε ο Πλιάκος τις απευθείας αναθέσεις με το καλημέρα!!!

Καλή αρχή με το καθάρισμα των τζαμιών στο παλιό Δημαρχείο. 
Πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις», από την πρώτη μέρα (Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014) που ανέλαβε καθήκοντα ως νέος Δήμαρχος ο κος Μιχαήλ Πλιάκος  άρχισε τις απευθείας αναθέσεις!!! Και μάλιστα όχι με κάτι που δείχνει επείγον ή με κάποια βλάβη. Η ανάθεση έγινε προκειμένου να καθαριστούν τα τζάμια (!!!) του παλιού Δημαρχείου στην Ελεούσα στην οδό Λασκαρίνας.
Φαίνεται ότι...
θα ήταν πάρα πολύ βρώμικα, του “χτύπησαν” άσχημα στο μάτι και αποφάσισε να ξεκινήσει τις απευθείας αναθέσεις με τον καθαρισμό τους. Και βέβαια μάλλον το προσωπικό του Δήμου θα αδυνατούσε να τα καθαρίσει την πρώτη μέρα, αν δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ασφαλώς ελάχιστη σημασία έχει αν με 123,0 € δέχεται ή όχι κανείς να πάει και να καθαρίσει τα τζάμια του παλιού Δημαρχείου. Αυτό που “μετράει” είναι η «καλή αρχή».
Βέβαια, εκτός από το καθάρισμα των τζαμιών στο παλιό Δημαρχείο (στον κ. Στέφ. Μαμακή έναντι 123,0 €), ο κος Μιχαήλ Πλιάκος έκανε και δύο ακόμη απευθείας αναθέσεις, αυτές την Πέμπτη 4/9/2014.
Τη μία στον υδραυλικό κ. Χρυσ. Ευαγγέλου έναντι 1.568,98 € και την άλλη στον κ. Π. Παπαϊωάννου (αντλητικά) έναντι 876,00 €.
Καλή αρχή κ. Δήμαρχε…..