Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ: Με μεγάλη συμμετοχή χθες η ολομέλεια της παράταξης Γαρδίκου…

Σε ενωτικό κλίμα, με σημαντική διεύρυνση.
    Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη μετά τις εκλογές ολομέλεια της παράταξης του Βασίλη Γαρδίκου στο Δήμο Ζίτσας. Το παρόν έδωσαν εκτός από τον δήμαρχο Δ. Ρογκότη, περίπου 120 υποψήφιοι με μεγάλη συμμετοχή νέων.
    Έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και αποφασίστηκε...
η παράταξη με τα όργανά της να παρακολουθεί από κοντά «κάθε βήμα» της νέας δημοτικής αρχής. Το κλίμα ήταν εξαιρετικά ενωτικό και αρκετά μέλη που πήραν το λόγο αναφέρθηκαν στις εκλογές.
    Ο Βασίλης Γαρδίκος μίλησε ενωτικά, αναφέρθηκε στη σημαντική διεύρυνση της παράταξης και «δεν μάσησε» τα λόγια του αναφερόμενος σε συνυποψήφιούς του. Όπως είπε η παράταξη θα είναι μόνιμα παρούσα, ασκώντας δημιουργική αντιπολίτευση.
    Ο Δημ. Ρογκότης στην τοποθέτησή του, χαρακτήρισε λάθος την δημοσιοποίηση τόσο νωρίς της πρόθεσής του να μην είναι πάλι υποψήφιος, ενώ μίλησε για την σημαντική διεύρυνση της παράταξης σε όλους τους πολιτικούς χώρους, χαρακτηρίζοντάς την «γνήσια πολυσυλλεκτική», ενώ όπως είπε θα είναι πάντα παρόν στην παράταξη.
    Το λόγο πήραν και αρκετοί ακόμη υποψήφιοι, ενώ χειροκρότημα απέσπασε ο «εκ διεύρυνσης» υποψήφιος Μιχ. Μπίγγος, που μιλώντας ενωτικά είπε ότι τον πρωταρχικό ρόλο πρέπει να παίξουν τα πολλά νέα άτομα της παράταξης δίπλα στον επικεφαλής, άποψη που υιοθέτησαν όλοι μετά και από την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Απ. Χανδόλια.
(πηγή: epirusgate)