Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Την Τρίτη 19 Αυγούστου το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο...

Με απουσία Πλιάκου μετά την έγκριση Ευταξά για τη λυματολάσπη του άντρα της Τατιάνας; Θα συζητηθεί και το θέμα του ΕΝΦΙΑ.
    Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Αυγούστου στις 8:00 μμ το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ. Ρογκότη.
    Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Πλιάκος και οι προσκείμενοι σε αυτόν δημοτικοί σύμβουλοι, αν και θα συζητηθεί το κρίσιμο πρόβλημα του αυξημένου ΕΝΦΙΑ στο Δήμο Ζίτσας, αναμένεται να "λάμψουν διά της απουσίας τους". Τούτο επειδή δεν θέλουν να εκτεθούν “στα μάτια της Τατιάνας”, αφού θα...
συζητηθεί προ ημερησίας η έγκριση που έδωσε στις 30/7 η Αποκεντρωμένη Ηπείρου στην ιδιωτική μονάδα λυματολάσπης, που θα κατασκευάσει στην Ελεούσα ο άντρας της Τατιάνας Καλογιάννη.
Πλιάκος - Τατιάνα
    Επίσης κατά τη συνεδίαση ο Δήμαρχος κ. Ρογκότης αναμένεται να ενημερώσει το συμβούλιο και για τις προσφυγές κατά των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που έκανε κ. Πλιάκος, “ισχυριζόμενος” ότι οι αποφάσεις του Δ.Σ. για να είναι έτοιμες με την έναρξη του σχολικού έτους δεν ήταν αναγκαίες και επείγουσες και πρέπει να ακυρωθούν.





Αναλυτικά η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ: